Sáhněte po Fordu Mondeo AWD: Bohatá výbava jen za 7.490 korun měsíčně!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Nový Ford Mondeo Kombi s motorem 2.0 TDCi (132 kW) a pohonem všech kol můžete mít už za 7.490 Kč bez DPH měsíčně. Navíc v konfiguraci, kterou jinde nekoupíte.

Ford Mondeo lze jednoznačně považovat za jednu z ikon automobilové historie. Od roku 1993 vzniknul v pěti generacích, a přestože na tu poslední museli evropští zákazníci čekat až do loňského roku (v Americe se už dlouho před tím prodávala pod názvem Fusion), vyplatilo se. Letos v lednu vůz získal titul Auto roku 2015 v České republice v kategorii střední a vyšší střední třídy, přičemž ve svém segmentu u nás aktuálně patří k nejprodávanějším modelům.

V letošním roce se ale v životě Fordu Mondeo odehrála ještě jedna důležitá událost – na český trh vstoupil také ve verzích s pohonem všech kol. Pro automobilku, potažmo fanoušky modrého oválu, je to velká věc, protože naposledy jsme se mohli s takto konfigurovaným Mondeem setkat v roce 1996. Tedy téměř před dvaceti lety…

Systém pohonu 4x4 je řešen v duchu současného trendu s využitím techniky SUV Kuga. Přenos točivého momentu na zadní kola obstarává elektronicky řízená mezinápravová spojka, přičemž posádka nemá o její práci sebemenší tušení. Vůz je překvapivě stabilní, díky lepšímu rozložení hmotnosti také celkově vyváženější, a nenechá vás ve štychu ani v situacích, kdy vozům s jednou hnanou nápravou docházejí na kluzkém povrchu síly.

České zastoupení automobilky Ford nabízí Mondeo s pohonem všech kol v kombinaci s úsporným turbodieselem 2.0 TDCi o výkonech 110 a 132 kW, přičemž ten silnější je párován výhradně s automatickou šestistupňovou převodovkou PowerShift (slabší se dodává se šestistupňovým manuálem). Podmínky však určují hlavně výbavové linie – slabší varianta je dostupná pouze u prostředního stupně Business Edition, silnější naopak u vrcholné varianty Titanium. Společnost LeasePlan Go však dokázala ve spolupráci s modrým oválem najít kompromis a vznikla unikátní nabídka, která se jenom tak neodmítá.

Řeč je o Fordu Mondeo Kombi 2.0 TDCi (132 kW) AWD PowerShift ve výbavě Business Edition. Navíc s financováním formou operativního leasingu, který se v Česku těší stále větší oblibě. LeasePlan Go nabízí pro podnikatele tři typy pronájmu zbrusu nového vozu na dva roky s omezením na 20.000 ujetých kilometrů ročně, ať ale sáhnete po kterémkoliv z nich, vždycky získáte řadu zvýhodnění – například kompletní servis a údržbu předepsanou výrobcem, dálniční známku po dobu pronájmu, havarijní pojištění se spoluúčastí 5%/5.000 Kč, pojištění skel s plněním do 20.000 Kč bez spoluúčasti, povinné ručení, silniční asistenci Standard (náhradní vůz až na pět dnů zdarma) a dokonce neřešíte ani registraci vozu. Zkrátka jenom podepíšete smlouvu a usedáte do kompletně připraveného a chráněného automobilů.

Standardní výbava vozu je více než bohatá. Mondeo Kombi 2.0 TDCi/132 kW AWD Powershift od LeasePlan Go vyjíždí na sedmnáctipalcových kolech, disponuje automatickou dvouzónovou klimatizací, systémem Ford SYNC s hlasovým ovládáním, odemykáním a startováním bez použití klíče, sportovními předními sedadly, tempomatem s omezovačem rychlosti, 3D navigací s vykreslováním budov, přístrojovým štítem s širokoúhlým displejem palubního počítače, vyhřívaným volantem nebo adaptivními diodovými světlomety. Vůz s cenou 1.006.280 Kč přitom může být váš už za 7.490 Kč bez DPH měsíčně. Stačí si pouze vybrat jeden ze tří způsobů pronájmu (bez akontace, s akontací 40.000 Kč bez DPH nebo s akontací 60.000 Kč bez DPH) a barvu karoserie. Nový luxusní vůz vám může být ihned k dispozici! Kompletní nabídku operativního leasingu bez akontace najdete zde a operativního leasingu s akontací zde.

Ford Mondeo Kombi Business Edition od LeasePlan Go - technické údaje a ceny
Motor2.0 TDCi AWD
Zdvihový objem [cm3]1997
Válce/ventily4/4
Největší výkon [kW/min]132/3500
Točivý moment [N.m/min]400/2000-2500
Převodovkašestistupňová automatická
Max. rychlost [km/h]216
Zrychlení 0-100 km/h [s]9,5
Komb. spotřeba [l/100 km]5,3
Cena ve speciální konfiguraci [Kč]1.006.280
Měsíční splátka bez akontace [Kč bez DPH]9.990
Měsíční splátka s akontací 40.000 Kč bez DPH [Kč bez DPH]8.330
Měsíční splátka s akontací 60.000 Kč bez DPH [Kč bez DPH]7.490

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly