Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

SEAT prodlužuje akci SEAT START a uvádí Ibizu Fresco

Ondřej Láník
Diskuze (3)
Do roku 2004 odstartoval SEAT akční nabídkou na vybrané modely „SEAT START“, jejíž výhodné ceny zákazníkům přinesly bonus až 120 000 Kč. Teď je program rozšířen a přibyla nová Ibiza Fresco.

Do roku 2004 odstartoval SEAT akční nabídkou na vybrané modely „SEAT START“, jejíž výhodné ceny zákazníkům přinesly bonus až 120 000 Kč. Kampaň měla původně platit do konce února, dovozce automobilů SEAT se však vzhledem k zájmu zákazníků rozhodl akční nabídku prodloužit a navíc „přihodil“ ještě jeden trumf: Tříprocentní kompenzaci snížené daně z přidané hodnoty – i když nižší sazba DPH (19 % namísto dosavadních 22 %) začne platit až od 1. května, SEAT už nyní zvýhodňuje cenu akčních modelů zařazených do kampaně „SEAT START“ o zmiňovaná tři procenta.

Kampaň SEAT START s dodatečným tříprocentním zvýhodněním, která potrvá až do konce března 2004, se týká čtyř nejpopulárnějších modelů, tedy Ibiza, Cordoba, Leon i Toledo.

V rámci prodloužení kampaně SEAT START může zákazník získat např. Slušně vybavené Toledo Signo, poháněné dynamickým a zároveň hospodárným turbodieselem 1.9 TDi o výkonu 81 kW, už za 547 900 korun, což představuje bonus ve výši 137 000 Kč! Přitom ve výbavě modelu Toledo Signo nechybí např. čtyři airbagy, protiblokovací systém brzd ABS, automatická klimatizační jednotka Climatronic, kvalitní autorádio s CD přehrávačem nebo palubní počítač.

Díky akční kampani SEAT START jsou cenově ještě přístupnější i ostatní modely značky SEAT. Například základní cena sportovního Leonu se dostává výrazně pod hranici 350 tisíc korun – model Leon Stella, poháněný zážehovým motorem 1.4 (55 kW), do jehož standardní výbavy patří mj. dva airbagy, protiblokovací systém brzd ABS, autorádio, elektricky ovládaná přední okna nebo dálkově ovládané centrální zamykání, přijde pouze na 339 400 Kč, což představuje zvýhodnění o 60 tisíc korun!

Model Cordoba Stella (ve standardní výbavě např. dva airbagy, ukazatel venkovní teploty, nastavitelný volant i sedadlo řidiče, dělené a sklopné zadní sedadlo…) se zážehovým motorem 1.2 12V o výkonu 47 kW se prodává pouze za 290 900 Kč, tedy se zvýhodněním bezmála třiceti tisíc korun. Obdobně vybavenou kompaktní Ibizu Stella se stejným motorem si pak zákazník může pořídit už za 261 800 Kč, což znamená, že díky akční kampani SEAT START dostává zvýhodnění 33 tisíc korun!

Akční modely SEAT Ibiza Fresco

Čtyři motory o výkonech od 47 kW do 55 kW, dva airbagy, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově i podélně nastavitelný sportovní tříramenný volant, ukazatel venkovní teploty, tónovaná skla…to jsou modely SEAT Ibiza ve výbavě Stella.

Akční Ibiza Fresco však sportovní a komfortní styling modelů Stella ještě umocňuje atraktivními litými hliníkovými 15palcovými koly, čalouněním sedadel v designu Fresco a především automatickou klimatizací Climatronic, která dokáže i při měnících se vnějších podmínkách udržovat v interiéru stále stejnou, předem nastavenou teplotu. Hodnota dodatečného vybavení činí 60 tisíc Kč, zákazník však zaplatí pouze 25 tisíc Kč, zbývajících 35 tisíc je bonusem akčních modelů Fresco.

Cena akčních modelů Ibiza Fresco začíná na 319 900 Kč za verzi poháněnou zážehovým motorem 1.2 12V (47 kW) a vrcholí na 414 900 Kč za model poháněný hospodárným turbodieselem 1.4 Tdi (55 kW), se kterým Ibiza Fresco jede až 172 km/h a přitom si v průměru řekne jenom o 4,6 l nafty na 100 km jízdy – na jedno naplnění nádrže o objemu 45 litrů tedy ujede bezmála tisícovku kilometrů.

Ondřej Láník
Diskuze (3)