Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Interiér Fiatu Bravo

Ondřej Láník
Diskuze (24)
Vnější design nového Brava se stal předmětem rozsáhlé diskuze i na stránkách www.auto.cz. Interiér napjatě očekávaného modelu je pořád ještě zahalen tajemstvím. Dnes roušku alespoň poodhalíme.

Nástupce Fiatu Stilo se už v celé své kráse sice představil, ale výrobce jej stále vodí po testovacích tratích s lehkou kamufláží. Utajovány jsou nejen podrobnosti o technice a výbavě, ale také design interiéru. Nápovědou by mohly být nejnovější fotografie pořízené při zimních testech ve Skandinávii.

Fotografům se podařilo zachytit interiér nového Brava. Předsériová přístrojová deska má konvenční tvary. Před řidičem jsou dva velké kruhové přístroje umístěné v tubusech, středová konzola je v tomto konkrétním provedení vybavena navigačním systémem převzatým z větší Cromy. Poměrně nízko, až v úrovni hlavice řadicí páky je displej samočinně regulované klimatizace. Plasty, které jsou vidět na snímcích budou v sériových vozech velmi pravděpodobně vypadat jinak - hodnotněji.

Fiat Bravo bude dodáván zpočátku se vznětovými motory 1.9 JTD Multijet (88 a 110 kW), zážehovým motorem 1,4 (66 kW) a zcela novými přeplňovanými agregáty 1,4 T-JET (88 a 110 kW).

Mezinárodní novinářská premiéra je připravena na konec ledna 2007 do Říma.

Ondřej Láník
Diskuze (24)
20. 12. 2006 07:25
Re: Bez maskovaní
Blbost, keby zamaskovali interier ineho auta ani nespoznas ze je to nieco ine. Je to Fiat, tak je to proste zle, hovor si co chces ze si fanda Fiatu, tomu neuveri ani decko. Z tohto sa neda hodnotit absolutne nic, ked budu oficialne fotky vonku a potom auta v roomoch, tak sa mozme o kvalitach alebo nekvalitach interieru bavit.
20. 12. 2006 07:23
Re: VOLANT KOPIE OPEL
No jasne a Opel ho zase okopiroval od Skody. Sakra, jak je mozne, ze vsetci maju volant rovnako okruhly??? >:-[] >:-[] >:-[]
20. 12. 2006 06:16
Re: ee
Tak si to nekupuj....
20. 12. 2006 06:15
Re: Bez maskování
Exterier predsa uz pozname a z interieru nie je vidiet ani ho...Takze si este chvilku pockame...