Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Legacy: další facelift na obzoru

Ladislav Čermák
Diskuze (112)
Klíčový model podstoupil lehkou modernizační a stylizační kúru. Prodej na japonském trhu byl zahájen 24. května 2006.

Na japonském trhu byla na konci května uvedena do prodeje modernizovaná podoba Subaru Legacy, kterou lze zvenčí rozeznat podle vyhlazených obou nárazníků, masky, světlometů a prahů. Outback k tomu ještě přidává výstupky na kapotě a svůj - také inovovaný - vzhled nárazníků a masky. Uvnitř se lehce překreslovala palubní deska s novými dekoračními panely a vyměněným volantem s ovládacími prvky pro SI-Drive.

Konstrukční změny zasáhly karoserii, která nabízí vyšší tuhost díky pevnějším spojům jednotlivých dílů. Drobná vylepšení, vedoucí k dokonalejšímu spalování, vykazují i motory, inovované převodovky zase lépe a jemněji řadí. Šestistupňový manuál je nyní k mání i s motory 3.0 a 2.0 turbo. Nejdůležitější inovací je nový systém SI-Drive, který nejen chování motoru, ale i případné automatické převodovky, přizpůsobuje momentálně zvolenému módu Intelligent, Sport, nebo Sport Sharp. Více o novém systému SI-Drive například zde.

Ladislav Čermák
Diskuze (112)
5. 6. 2006 23:57
Re: benzin vs nafta
Soused neumí jezdit...
5. 6. 2006 23:55
Re: Tribeca
No, zvukovej projev ti už asi nerozvibruje žebra :-)
5. 6. 2006 23:53
Re: Tribeca
:-) :-) :yes:
5. 6. 2006 23:53
Re: Tribeca
:-) ;-) :yes:
5. 6. 2006 00:29
Re: GTI a spol jdete vite kam :-)
Ne, jen nedriftuju :-) Ostatně mrkni na pohon 4x4 u BMW... řekl bych, že tam určitě ví, jak na to, ovšem neopisujou od Subaru. Jinak Subaru nepodceňuji, ale - prosím tě, hlavně ty zase to Subaru nepřeceňuj ;-) Mimochodem - ikona některých fandů, totiž Impreza, je autíčko velmi podměrečné, vevnitř zoufale nudné, které si můžeš prakticky koupit jenom s jedním motorem (2.0l - benzín) a stojí 599 tisíc, asi tolik, co nijak moc vybavená Octavia... to je vše. Vlastně, doplňuji - dobře se s ní driftuje... P.S. Haldex, na němž jede třeba VW či Volvo je dokonalej produkt pro bežnou jízdu běžného šoféra (tam někde se pohybuji i já). Až budu chtít driftovat, nebo dokonce jezdit rally...na šotolině, potkáš mě nejspíš v Subaru... zatím ovšem nezávodím :-) ;-) :yes: a ani to nehrozí...