Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Swift se lehce zmodernizuje

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (34)
Současný Swift se představil v roce 2004 a v Evropě jsme jej poprvé spatřili na pařížském autosalonu ve stejném roce. Není tedy nic divného, že japonská automobilka připravuje facelift tohoto modelu.

Suzuki Swift má dostat nový motor o objemu 1,2 l, který by měl spolupracovat s převodovkou CVT.

Na vzhledu karoserie dojde jen k lehkým retuším v podobě přepracovaného předního i zadního nárazníku, nové masky chladiče, umístění směrových světel do zpětných zrcátek a nové budou zadní světlomety.

V interiéru nedojde k žádným dramatickým změnám tvarů, ale automobilka se chce zaměřit na kvalitnější dílenské zpracování a nabídku materiálů. Swift tak bude ve vyšších stupních výbavy k dispozici s dřevěným volantem a čalouněním alcantarou.

Do Evropy by měl zmodernizovaný Swift dorazit koncem letošního roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (34)
Avatar - Ricardo
28. 5. 2007 19:02
Re: fabiaII-pohreb
Nevím kdes přišel na to, že by motor ve Fabii měl být spolehlivější? Ale je pravda, že Fabia je větši než Swift. Přesto se pořád nejedná o rodinný vůz, navzdory názoru spousty majitelů.
Avatar - mustafa
28. 5. 2007 13:15
Re: Přední nárazník
Je krásný, jak tu obhajujete Swift. Ta podoba toho novýho nárazníku s nárazníkem z F I RS je dost markantní, takže je celkem jasný, kde se soudruzi inspirovali. Ale hlavně ž F II je "jen obšlehnutej Swift", je to dost pokritecký.. :-!
28. 5. 2007 12:38
Re: fabiaII-pohreb
Je to vec vkusu a potreby. Neporovnavaj cenu a vykon, nie vzdy je to adekvatne porovnanie. Litrovy vykon ma mozno Skoda mensi, na druhej strane ma ten motor predpoklad dlhsej zivotnosti a mensej poruchovosti. Swift je fajn, ale pomerne maly a ma minimalisticky kufor. Kto chce viac priestoru, tak si moze kludne vybrat Fabku. Priestorom sice tiez neoplyva, je na tom ale o kusok lepsie ako Swift. A to niekedy stoji aj za vyssiu cenu za pripltkovu vybavu. Swift by som skor porovnaval s napriklad s Microu. Fabia je niekde inde.
28. 5. 2007 12:15
Re: Přední nárazník
pripominat moze, ale pochybujem, ze by si vzali mustru prave u Fabky. velmi dobre vedia, ze tieto dve auta verejnost dost casto porovnava. Swift uz nie je mladik, facelift mu urcite trosku prospeje, aby nezovsednel, ovsem ten dizajn sa ukazal byt silne nadcasovy, tak menia len detaily...
28. 5. 2007 12:12
Re: NO TOTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
Hlupacik, co tak najprv rozmyslat (ak mas cim), potom pockat a este raz pockat a potom radsej nic nenapisat....(?)