Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour Clarksona a spol. má za sebou první díl. Jaké to bylo?

David Bureš
Diskuze (14)
V první epizodě nové show Clarksona a spol. se objevil test BMW M2 a očekávané porovnání Ferrari LaFerrari, McLarenu P1 a Porsche 918 Spyder.

Nová show bývalých moderátorů Top Gearu, Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye, má za sebou první epizodu. Diváci zatím nový pořad The Grand Tour vysílaný prostřednictvím internetové služby Amazon Prime hodnotí veskrze pozitivně.

První díl nového pořadu je nazván Nejsvětější trojice, což naznačuje, kolem čeho se bude točit. Hlavním prvkem je samozřejmě očekávaný trojtest Ferrari LaFerrari, McLarenu P1 a Porsche 918 Spyder, na který Clarkson a spol. lákali už dlouho dopředu.

To však není jediné, co bylo v dílu k viděni. Clarkson též otestoval BMW M2, který označil za nejlepší emkový bavorák všech dob. A navíc představil novou testovací trať, která je umístěna na bývalém vojenském letišti RAF Wroughton. Clarkson okruh nazývá Eboladrome, protože má svým tvarem připomínat strukturu viru eboly.

První díl diváky rozhodně zaujal, z 574 hodnotících dalo pořadu na stránkách Amazonu plný počet pěti hvězdiček 548 osob. Jen dva dali show pouhé dvě hvězdy.

„Všechno tam bylo, humor, hudba, auta a tři chlapíci dělající show takovou, jaká má být,“ říká uživatel Jago. „Skvělé, mezi těmi třemi chlápky je pořád chemie,“ říká zase Robert Klyn. Milovníci Top Gearu právě z dob Clarksona a spol. tedy budou spokojeni, protože The Grand Tour pokračuje v jejich stylu.

Právě to ale některým vadí. „Stejná stará věc. Když byli jediní, co to dělali, bylo to supercool. Dnes každé dítě s pár gopro kamerami a trochu know-how dokáže udělat něco podobného,“ prohlašuje uživatel Federico. „První epizoda byla nudná, hodně žvanění a mizerných vtipů,“ myslí si zase Sam Wonder. Někteří si pak stěžují na kvalitu samotné služby Amazon Prime, když se obraz i s rychlým internetovým připojením sekal.

A jaký je váš názor na The Grand Tour? Dívali jste se? Připomeňme jen, že další epizody budou následovat s týdenním rozestupem. Služba Amazon Prime je zatím oficiálně dostupná jen v USA, Velké Británii, Německu a Japonsku, jenže přihlásit a sledovat pořad lze i z České republiky. Oficiálně bude Amazon Prime k dispozici v prosinci, kdy služba bude už dostupná po celém světě.

David Bureš
Diskuze (14)
Avatar - Floyd
20. 11. 2016 01:20
Jaké to bylo? Absolutně fantastické!!!
Čekání na TGT se vyplatilo, kam se na toto hrabe novodobý TG. Naprostá pecka od začátku do konce, v některých momentech jsem skoro nedýchal. Gratuluji a tleskám. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
18. 11. 2016 22:54
Felicia v Grand Tour!
Bomba... A pro zajímavost... Všimli jste si Škody Felicia v ukázkách na další díly?
Obrázek zde: [odkaz] :-)
18. 11. 2016 14:26
Re: Slabé
S hvězdou naprostý souhlas! Nápad mi přišel dobrý, ale bylo to takové utahané a plytké. Zároveň po technické stránce (audio, kamera) to chce ještě dotáhnout, ale jinak bomba, hlavně začátek.

Jsem zvědav, co vymyslí s Americanem, protože mám trochu obavu, že Stiga vymysleli až moc dobře :-)
18. 11. 2016 14:17
Re: Těším se
Dik za odkaz na tu stranku.Uz tam je aj prvy diel GT :yes:
Avatar - boost.
18. 11. 2016 13:17
Re: Sem natěšenej,
No jo, když já to nemám s kým vyzkoušet. :-(