Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota Dream Car Contest 2011: Soutěž pro mladé výtvarníky poprvé v ČR

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Přihlášky do této výtvarné soutěže se přijímají v období od 24. října 2011 do 31. ledna 2012.

Toyota Motor Czech zve vůbec poprvé v České republice mladé výtvarníky k účasti v umělecké soutěži „Auto Snů“.

Přihlášky do této výtvarné soutěže se přijímají v období od 24. října 2011 do 31. ledna 2012.

Soutěž, která se koná každoročně již od roku 2004, byla letos rozšířena na 80 zemí a regionů po celém světě včetně České republiky.

Zúčastnit se mohou děti ve třech kategoriích až do 15 let věku, kdy své výkresy společně s vyplněným vstupním formulářem a dotazníkem mohou v souladu s pravidly soutěže zasílat až do 31. ledna 2012 na adresu sídla společnosti Toyota Motor Czech.

Pravidla soutěže včetně požadovaných formulářů lze elektronicky stáhnout na www.dreamcar.toyota.cz nebo získat v tištěné podobě u všech autorizovaných partnerů Toyota v České republice.

Cílem soutěže je vytvořit příležitost pro děti, které budou malovat obrázky v rámci tématu „Váš sen - auto budoucnosti“, čímž se rozvíjí nejen jejich zájem o automobily, ale také vlastní umělecké schopnosti pro jejich budoucnost.

Od prvního ročníku v roce 2004 až do pátého v roce 2010 obdržela společnost TMC přibližně 180 000 přihlášek.

Rozsah soutěže letošního šestého ročníku překročil rámec Asie a expanduje i do Severní, Střední a Jižní Ameriky; Evropy (včetně České republiky), Afriky, Oceánie a na Střední Východ. Vyhodnocení Národní soutěže v České republice se bude konat v únoru 2012. Všichni vítězové národních soutěží postoupí do celosvětového finále, které se bude konat v průběhu měsíců června – července 2012 v Japonsku.

Autoři jsou zařazeni do tří věkových kategorií: do 10 let, od 10 do 12 let, resp. od 13 do 15 let, přičemž vítěz bude zvolen v každé z věkových kategorií.

Ondřej Láník
Diskuze (0)