Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nová Mazda6 je podle Mazdy hotový koncert

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (22)
Mazda svou novou vlajkovou loď prostřednictvím videa se slavnou melodií od The Kinks v podání dvojice violoncellistů.

All day and All of the Night je hit britské skupiny The Kinks z roku 1964, který v polovině šedesátých let patřil mezi špičku hitparád ve Velké Británii a Spojených státech. Nyní jej Mazda v podání dvojice violoncellistů využívá k vyzdvihnutí předností nové Mazdy6.

Nová vlajková loď japonské automobilky se ve světové premiéře představuje na autosalonu v Moskvě. Čtyřdveřový sedan je po modelu CX-5 druhým vozem japonské značky, který využívá kompletní balíček techniky Skyactiv a designový směr Kodo.

Na ruském trhu bude Mazda6 nabízena se zážehovými motory Skyactiv-G o objemu 2,0 litru a 2,5 litru s výkony 110 kW, resp. 141 kW. Dvoulitrový čtyřválec bude k dispozici ve spojení s manuální i automatickou převodovkou a výkonnější jednotka bude spojena výhradně s automatem.

Nová Mazda6 odhalena: Ve stopách konceptu Takeri

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (22)
Avatar - Incrediblefavor
28. 10. 2017 18:31
Best
I like it very much. Ir is very comfortable for the long journey.
My Website
[odkaz]

[odkaz]

Avatar - Rebelcorp
29. 9. 2017 06:08
I like it.
Mazda is the best.
Rebelcorp
[odkaz]

[odkaz]
31. 8. 2012 04:28
Škoda
no,.. po všech těch odvážných a zajímavých konceptech je tu kompromis. Je to takový samurai v saku. Pro mě tomu chybí ten šmrnc co má Takeri. Doufal jsem, že sériovka bude víc odvážná, než nakonec je. I tak se mi zepředu docela líbí, ale zadek vypadá tak,... "korejsky" - má to takový punc Hyundaie, nebo něčeho takového. Na druhou stranu jeden z nejhezčích sériových japonců co jezdí, nebo bude jezdit. Takže proč ne. Silnice budou zase o něco zajímavější.
Avatar - Pekelná Micinka
30. 8. 2012 23:43
Re: OT, spam a flame v jednom
Makaróni mě budou milovat. Podívej jak si Duce pokejvává... >:-[] Pravda, Goering, generální ředitel divize Maybach se trochu mračí... ;-) >:-[]
30. 8. 2012 23:43
Re: Moc pěkný....
To je hlavně otázka toho, jestli nám nabídnou 2,5 litr a kolik si za něj naúčtují. Ten v končící generaci je prostě slabý. 170-180 kW by potěšilo. Tak snad bude MPS.