Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Proč NIKDY nezastavovat uprostřed dálnice

Aleš Dragoun
Diskuze (31)
Zastavovat na dálnici se rozhodně nevyplatí. Když pomineme to, že ve většině států včetně našeho je to zakázané.

Pokud máte technický problém, ale auto může pokračovat v jízdě, musíte sjet z dálnice na nejbližším exitu. Když to možné není, zastavte při pravém okraji a nezapomeňte rozsvítit výstražná světla. Ne aby vás napadlo stát uprostřed čtyřproudé komunikace a ještě se hrabat v kufru. Tady jde doslova o život. Když budete mít trochu štěstí, vyváznete jen s polámanými kostmi.

Jeden ruský řidič na bezpečnost kašlal (ano, i v té velké zemi na východě mají moderní dálnice!). Jedno auto stihlo za tím jeho ještě zabrzdit, druhé ale vedle stojícího pilota nabralo a on skončil po několika saltech ležet na asfaltu.

Ne, nebyl mrtvý, naštěstí, z incidentu si odvezl sanitkou do nemocnice pouze zlomené obě nohy. A to se ještě při pádu vyhnul vpředu stojícímu pětkovému BMW, jinak by si určitě polámal i další končetiny. Proč tam obě (a ve finále tři) vozidla vlastně „parkovala“, bohužel nevíme.

Aleš Dragoun
Diskuze (31)
18. 5. 2012 20:44
Re: "Fejk"
no asi to fejk nebude...

[odkaz]
Avatar - salamoon
10. 5. 2012 22:46
Re: Fake
cez celne sklo octavie ho vidiet,stopni si to na 12 sekunde,ked uz ma nohy dohora...
a ako z nicoho nic sa otocil hlavou dole? ved mu octavka podobrala nohy,jeho to smarilo hlavou o kapotu a zotrvacnost octavie ho potom otocila nohami dohora.po zabrzdeni ho odhodilo,letel a spadol....
Avatar - salamoon
10. 5. 2012 22:42
Re: Fake
vystopoval som si to,a veru ze ziadne chytanie nosa tam nevidiet... :no:
Avatar - Johny.Rico
10. 5. 2012 21:27
Re: D1 před týdnem
Haha, ty jsi podobný, jak ta ženská jak to tak vypadá. Jde vidět, že je to kvůli, že děcko má problem.
Nejdřív mysli, než začneš dělat borce za klávesnicí. :no:
10. 5. 2012 15:42
Re: Fake
no upřímně by jsi se divil, co je možné a co ne, ale díky, že jsi mne upozornil na to, že není vidět - bohužel Tě opravím - je tam na HD vidět velmi dobře......zrovna jak je hlavou dolů.....