Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vladimír Vošický odchází z pozice generálního ředitele Hyundai Motor Czech s.r.o.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (148)
Společnost Hyundai Motor Czech s.r.o. oficiálně v krátkém tiskovém prohlášení oznamuje, že se 5. března 2019 dohodla na ukončení vzájemné spolupráce s generálním ředitelem společnosti Vladimírem Vošickým.

Společnost Hyundai Motor Czech s.r.o. k ukončení vzájemné spolupráce s generálním ředitelem Vladimírem Vošickým pouze dodává, že za dobu jeho působení v čele společnosti se dařilo značce Hyundai zvyšovat objem prodeje i tržního podílu na českém trhu.

Vladimír Vošický vstoupil do služeb značky Hyundai koncem léta roku 2010, kdy se ujal tehdy nově vytvořené pozice ředitele pro obchod a servisní služby. V jeho kompetenci tak bylo řízení obchodních aktivit i servisní podpory a prodeje náhradních dílů.

Následně se vypracoval do pozice generálního ředitele společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o. a s jeho jménem je spojen významný růst podílu značky Hyundai na českém trhu i kauza, která začala v roce 2014, když skupina dealerů nesouhlasila s podmínkami prodeje.

Před příchodem k Hyundai Motor Czech s.r.o. působil Vladimír Vošický zhruba rok na pozici ředitele prodeje u českého zastoupení značky Peugeot a ještě předtím pracoval téměř 18 let pro značku Ford na různých pozicích od obchodních až po generálního ředitele a jednatele jejího českého zastoupení.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (148)

Doporučujeme

22. 3. 2019 06:36
Sláva
Tak konečně skončil soused z Nošovic a ředitel, co prodává auta bez brzd :-) (Hyundai nezastavíš) Teď už mi ta auta třeba nebudou tak strašně vadit.
21. 3. 2019 20:51
Skvělá zpráva.
Padl diktátor. A že to trvalo.
11. 3. 2019 12:42
Re: Hurá
Je to tak, dlouho se bude napravovat renomé značky. Bohužel pro Hundai spousta dealerů raději přešla např. k japoncům a tak v ČR začínají od nuly. Přitom na Slovensku platí H za seriózní značku...
Dle mého ale je to obrovská úleva pro všechny v ČR >:D
10. 3. 2019 15:05
Re: Už nikdy více.
Před i20 jsem měl jen samé škodovky a nikdy jsem se v servisu necítil jako někdo, kdo obtěžuje. U Hyundai ano.
10. 3. 2019 14:36
Re: Už nikdy více.
... a u Škodivky je to v něčem jiné?