Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen EOS: prodej odložen o dva měsíce

Libor Zezulka
Diskuze (116)
Volkswagen odložil zahájení prodeje nového kupé-kabrio EOS o dva měsíce na květen 2006. Podle Wolfganga Bernharda zbývá opravit některé chyby.

Volkswagen odložil zahájení prodeje nového kupé-kabrio EOS o dva měsíce na květen 2006. Jako důvod zpoždění uvedl Wolfgang Bernhard chyby v systému, jež stále zbývá opravit. V rámci restrukturalizačního plánu, který má do roku 2008 přinést zvýšení zisku na 5,1 miliard eur, plánuje Bernhard snížit výdaje na záruční opravy o 500 milionů eur.

Bernhard počítá rovněž s tím, že počet reklamací u automobilů do stáří jednoho roku klesne o polovinu, a to navzdory neustálému rozšiřování produktového portfolia až o deset nových modelů. Přísnější kontroly kvality a snaha rychle odhalovat a řešit technické problémy se má odrazit na lepším hodnocení v anketě hodnocení kvality J.D. Power.

Libor Zezulka
Diskuze (116)
17. 11. 2005 20:42
Re: Do Německa!
>:D
17. 11. 2005 19:46
Re: Do Německa!
Nesmět ohrozit znamená povinnost řidiče počínat si tak, aby jinému účastníku provozu na pozemních komunikacích nevzniklo žádné nebezpečí, nesmět omezit znamená povinnost řidiče počínat si tak, aby jinému účastníku provozu na pozemních komunikacích nijak nepřekážel.
17. 11. 2005 18:57
Re: Do Německa!
Děláme chyby... jistě... za chybu se omlouvám, zvednutou rukou se vztyčenejma všema (všema!) prstama a dlaní směrem k řidiči. Samozřejmě, že brát papíry za parkování je nesmysl. Omezit x ohrozit - no, jde o intenzitu narušení práva jízdy druhého... omezení má menší intenzitu.
17. 11. 2005 16:43
Re: Do Německa!
:-) Jo, jasně... on mne opravdu donutil hodně brzdit...
17. 11. 2005 10:41
Re: Do Německa!
Myslím, žes to napsal dobře... paradox je... že kupci premiovejch značek tady... se až nepochopitelně vlastně unifikují... v rámci své "třídy"... a vůůůůbec jim to nevadí... ale pozor - akcentuji tvou důležitou myšlénku "je rozdíl mezi elitou od narození a elitou z touhy..." - lidi obecně nemilují jinakost, a co teprv naše elitní elity... stádo přece hřeje... nejen dole, nýbrž i to stádo nahoře... P.S. Matesovi jsi určitě udělal radost (Jagožrout) :yes: