Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Golf zničí všechno, co se mu postaví do cesty. Podívejte se na video!

Jan Mička
Diskuze (7)
Vypadá jako docela normální Volkswagen Golf druhé generace, napráská však všemu, co se mu postaví do cesty. Supersporty nevyjímaje!

Osobně bych Volkswagen Golf druhé generace nejraději uvedl do perfektního původního stavu a objížděl s ním srazy, ne každý ale nutně musí být podobného názoru. Velice často se na internetu setkáváme s videi, ve kterých relativně nenápadné kousky dostávají do úzkých i sportovní automobily věhlasnějších značek, a dnes tady máme přesně tento případ. Golf z přiloženého videa na první pohled ničím moc nevyčnívá, podle zvuku jeho motoru si ale snadno můžete odvodit, že je tady něco jinak…

Majitel vozu čerpal ze zásob koncernu Volkswagen a pod kapotu umístil vidlicovo-řadový šestiválec, který měl například Golf R32. Díky přeplňování a dalším úpravám se podařilo vyšroubovat výkon až na nějakých 600 koní, což je na takhle velké auto skutečně moc. Jak to potom vypadá, když se vůz postaví na start závodu ve sprintu, můžete vidět sami. Nechytá se Audi R8 minulé generace ani americké svaly v podobě Dodge Challenger SRT8. Starty jsou neuvěřitelně rychlé a zvuk neuvěřitelný!

Jan Mička
Diskuze (7)
Avatar - O5kar
13. 8. 2016 19:38
Chtěl bych ho vidět na startu s Nissanem GTR.
Škoda, že tam nestojí proti Nissanu GT-R. Podle akcelerace na startu je patrné, že je to auto maximálně odlehčené a právě nízká hmotnost umožní ten opravdu rychlý start, kterým získá potřebné metry.
13. 8. 2016 00:25
Re: Honda
Test Hondy NSX máš na IDNES. Jinde není.
Avatar - Londonbridge
12. 8. 2016 21:01
Re: Honda
Neboj Kodiaq 1.4 Tsi tu bude pred NSX... >:D
12. 8. 2016 20:58
Honda
A zníčí i tu "nedoručenou" pozvánku na test Hondy NSX? >:D
12. 8. 2016 20:37
Král
do první zatáčky... >:-[]