Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen osobní vozy povede Daniel Harant

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
Novým šéfem českého zastoupení Volkswagen osobní vozy se od 22. září 2014 stane Daniel Harant. Přichází ze společnosti AAA Auto, kde více než tři roky zastával pozici ředitele prodeje.

„Stát se součástí tak úspěšné, silné a obdivované značky, jako je Volkswagen, je pro mě obrovskou motivací a závazkem zároveň. Mým cílem je silnou pozici značky na českém trhu ještě více upevnit, a to nejen prostřednictvím vyšších prodejů. Stejně intenzivně se chci zaměřit i na zkvalitňování služeb zákazníkům a rozvoj prodejní sítě,“ řekl Harant. Ten je absolventem podnikatelské fakulty Vysokého učení technického v Brně, přičemž ve funkci nahradí Petra Janebu.

V průběhu své předchozí kariéry Daniel Harant působil v řadě vedoucích funkcí v automobilovém průmyslu. Svojí profesionální dráhu zahájil u společnosti CAC Leasing (Unicredit Leasing), poté se stal výkonným ředitelem značek Jaguar a Land Rover u importéra AMT Group, odkud odešel na pozici obchodního ředitele pro značky BMW a Mini. Od roku 2011 až do současnosti zastával pozici ředitele prodeje AAA Auto.

„Jsme rádi, že v týmu Porsche ČR můžeme uvítat profesionála s bohatými zkušenostmi v automobilovém průmyslu. Jeho hlavním úkolem bude implementovat vytyčenou dlouhodobou strategii a posilovat pozici značky Volkswagen osobní vozy na českém trhu,“ uvedl Vratislav Strašil, generální ředitel Porsche Česká republika.

Volkswagen je největším dovozcem osobních vozů do ČR. Za osm měsíců letošního roku dokázal zvýšit svůj odbyt meziročně o 21 % na 12 040 registrovaných vozů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
18. 9. 2014 11:50
Re: AAA jako kvalifikace?
Nemusi nic menit, staci pro ne nepracovat.
18. 9. 2014 10:37
Re: Nerozumím
AAA mají takovou pověst jakou mají, a nepřišly k ní jen tak bez ničeho.

A pokud je někdo zaměstnanec firmy, která nepůsobí solidně, pak logicky i onen zaměstnanec nepůsobí solidně. Jednou se zparodal a tím to končí.
18. 9. 2014 10:24
Re: Nerozumím
Človeka nikto nepozná, ale Áčka sú známe asi až príliš. A že by mali nejak zvlášť pozitívnu reputáciu, sa nedá povedať.
18. 9. 2014 09:44
AAA:D
Jestli převede politiku z AAAček do prodeje VW, tak čeká VW slibná budoucnost:D
Ikdyž AAA hodně lidí zná a hodně lidí se spálilo, tak pořád prodeje má, což je divné, ale v ČR je i toto možé >:D
Avatar - Barrichello
18. 9. 2014 09:03
Re: Nerozumím
směrem dolů >:D :yes: :yes: