Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vyhrajte knihu o Rallye Dakar!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Tipujte výsledný čas nejrychlejšího závodníka na Dakar 2014 a vyhrajte jednu ze tří knih Rallye Dakar v Jižní Americe.

Soutěžní otázka: Jaký bude výsledný soutěžní čas nejrychlejšího účastníka Rallye Dakar 2014 s přesností na sekundy?

Své odpovědi zasílejte e-mailem na adresu dakar@auto.cz. Do předmětu uveďte DAKAR a do těla e-mailu napište čas odpovědi s přesností na sekundy a Vaše celé jméno, adresu a telefonní číslo.

Vzor odpovědi:

Předmět: DAKAR

Odpověď: 51:51:51

Jméno a příjmení, Adresa, Telefon.

Své odpovědi do ankety a soutěže nám zasílejte od 2. 1. 2014 00:00 do 5. 1. 2014 23:59.

Při určení výsledků hlasování se přihlíží pouze k e-mailům ve správném tvaru. Počet zaslaných e-mailů je omezen na 1 odpověď z jedné e-mailové adresy.

Zasláním e-mailu s odpovědí do soutěže se hlasující automaticky stává účastníkem soutěže, ve které ze všech hlasujících vyhrávají 3 výherci, jejichž tip byl nejblíže výslednému času. V případě shody odpovědí rozhoduje čas zaslání odpovědi – dříve zaslaný čas vyhrává. Výhrou je 3x kniha Rallye Dakar v Jižní Americe v hodnotě 599 Kč.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 14 dnů po zveřejnění správné odpovědi na stránkách www.auto.cz. Výhra bude výherci zaslána nejpozději do 30 dnů od jejich zveřejnění, a to na adresu udanou výhercem. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti Ringier Axel Springer CZ (tedy nebude doručena), bude si moci výherce vyzvednout výhru po předchozí domluvě s paní Barborou Doksanskou (tel. 225 977 507, email: barbora.doksanska@ringieraxelspringer.cz) na adrese sídla společnosti Ringier Axel Springer CZ, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to do 60 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců. Pokud si výherce nevyzvedne výhru ani v tomto dodatečném termínu, propadá výhra ve prospěch společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.

Organizátorem ankety a soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Účastí v soutěži – tzn. odesláním e-mailu s odpovědí organizátorovi, akceptuje hlasující pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí dále projevuje každý účastník souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie na portálu www.auto.cz. Účastník dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry nejsou soudně vymahatelné. Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Avatar - vabis
5. 1. 2014 16:47
v době internetu leda pro skalní fandy
Dneska díky internetu atd knihy ztácejí na významu. Já mám ještě tu klasickou:
Jan Králík, Peklo zvané Rallye Paris-Alžír-Dakar, Nakladatelství technické literatury np, 1981, 45Kčs [odkaz]