Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Yamaha uvádí skútry XMax v exkluzivním provedení Iron Max

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Yamaha patří mezi výrobce s nejširší nabídkou sportovně střižených skútrů a svou pozici si upevňuje prostřednictvím nové stylové edice Iron Max modelů XMax 400, 300 a 125.

Největší hvězdou mezi sportovními skútry značky Yamaha je již řadu let model TMax s půllitrovým dvouválcem v několika různých verzích, který doplňuje řada menších sourozenců, které v současnosti spojuje označení XMax.

Pro modelový rok 2019 si japonská značka připravila speciální edici modelů XMax 400, XMax 300 a XMax 125 s označením Iron Max. Tato novinka je určena zákazníkům, kteří požadují praktičnost a dynamiku, a má oslovit každého, kdo hledá špičkové provedení a osobitý stylový vzhled.

Mezi nejdůležitější nové prvky skútrů XMax Iron Max patří speciálně tvarované sedlo s integrovanou opěrkou jezdce doplněné hliníkovými stupačkami navrženými tak, aby zvýraznily exkluzivitu těchto skútrů. Další detaily zahrnují například chromované orámování rychloměru a koncové světlo s kouřově tónovaným prosvětlovacím krytem.

Standardem pro modely edice Iron Max je kožené čalounění, které umocňuje dojem luxusu a skvěle ladí s novou barvou kapotáže Sword Grey, kterou doplňují nová loga zdůrazňující prestižní charakter těchto výjimečných sportovních skútrů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)