Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

15 autosalonových příloh z let 2004 až 2011 nově na Auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Autosalonové přílohy patří od počátků portálu www.auto.cz k unikátnímu obsahu. Nyní jsou plně integrovanou součástí, včetně možnosti vyhledávání.

Rozvoj redakčních systémů Auto.cz v první polovině minulého desetiletí byl tehdy poměrně radikální změnou. Její součástí byl přechod z formátu internetového týdeníku a deník s online zpravodajstvím. Místo několika zpráv a jednoho testu týdně začalo vycházet několik zpráv denně a několik testů a velkých článků týdně.

Rozsáhlé reportáže z autosalonů však zůstávaly u statické platformy, protože požadavky na ně byly poněkud odlišné, vznikaly zcela mimořádně a měly specifickou strukturu. To s sebou neslo možnost úprav vzhledu, který byl unikátní a mnohdy i uživatelsky atraktivní. Druhou stranou mince bylo oddělení tohoto zajímavého obsahu od ostatního zpravodajství, které na Auto.cz vycházelo.

Nyní jsou přílohy z let 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 a 2010 zpět. Prakticky to znamená nejen to, že jimi je možné procházet jako dříve, ale taky možnost vyhledávání (resp. integraci těchto článků do vyhledávání).

K tomuto obsahu se teď dostanete jednoduše pomocí nové položky AUTOSALONY v hlavním menu, zcela vpravo nahoře.

V nové podobě nabízíme následující autosalonové přílohy:

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Avatar - Pekelná Micinka
23. 3. 2011 23:08
Z jižní Moravy až ke hvězdám...
Díky. Člověk se k nim vrací náhodně v důsledku různých souvislostí. :yes:
23. 3. 2011 07:47
Tak přece
absence starších autosalonových příloh mi na novém formátu auto.cz vadila hodně, no tak jsem se konečně dočkal.