Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AC Schnitzer připravil sadu decentních úprav pro BMW řady 3 Touring

Filip Melich
Diskuze (0)

Německý úpravce AC Schnitzer se pustil do faceliftovaného BMW řady 3. Individualizační program prezentuje na šedou barvou lakovaném kombíku.

Máme tu další novinku od německého úpravce. Tentokrát je na řadě AC Schnitzer, který zveřejnil individualizační program pro letos modernizované BMW řady 3. Možnosti úprav prezentuje na karosářském provedení Touring.

Facelift naštěstí řadě 3 nepřinesl přerostlé ledvinky, ani jiné kontroverzní prvky z nejnovějších modelů značky. Na poměry moderních BMW tedy zůstává relativně pohledným autem. V AC Schnitzer přesto věří, že i tady je prostor k vylepšení a připravili balíček vizuálních úprav.

Video se připravuje ...

Na BMW řady 3 Touring v galerii je instalován nový přední splitter, boční prahy, zadní difuzor a spojler nad oknem v pátých dveřích. Všechny zmíněné díly jsou vyrobeny z karbonu. Úpravce zároveň instaloval nová dvacetipalcová kola AC4 BiColor.

Použité disky jsou dostupné i v celo-černém provedení, které je vidět na některých fotkách. A aby byl výsledný dojem z auta dokonalý, německý kombík byl snížen prostřednictvím nových pružin a kola jsou hezky zarovnaná s karoserií díky podložkám.

Na fotkách můžete zahlédnout decentní polepy před zadními koly a na víku kufru, na nichž je napsáno 35 Years AC Schnitzer – úpravce byl totiž založen v roce 1987 a letos slaví 35. narozeniny. Na pátých dveřích je rovněž nápis ACS3 4.0d, což značí, že se ani motoricky nejedná o obyčejnou řadu 3.

K úpravám motoru se bohužel úpravce blíže nevyjadřuje. Ve webovém katalogu navíc zatím pro faceliftovanou řadu 3 uvádí pouze zvýšení výkonu pro benzínová a hybridní provedení. Kromě výše uvedeného AC Schnitzer pro trojkové BMW nabízí také nový kryt motoru nebo doplňky interiéru.

Filip Melich
Diskuze (0)

Doporučujeme