Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo Giulietta: Záruka 5 let pro nejnovější Alfu

Diskuze (51)
Alfa Romeo nabízí pro nový model Giulietta zdarma záruku prodlouženou na 5 let. Součástí garance je i bezplatné poskytnutí asistenční služby.

Nová prodloužená záruka Alfy Romeo se vztahuje na všechna auta prodaná v oficiální prodejní síti. Trvání záruční doby je prodlouženo na 5 let od předání vozidla, dalším kritériem je počet ujetých kilometrů do 100 tisíc. Ze záruky jsou samozřejmě vyjmuty spotřební části jako náplně, filtry, stěrače, brzdové kotouče a destičky nebo tlumiče.

Součástí záruky je i asistenční služba dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kromě odtažení vozidla zahrnuje úhradu nákladů na náhradní způsob dopravy.

Alfa Romeo není jedinou značkou, která na českém trhu nabízí nadstandardní záruku. Například Hyundai poskytuje záruku v délce 5 let bez omezení kilometrů. Konkrétní podmínky se liší dle modelu, nejširší je garance pro i30 a ix35 (5 let záruka na automobil, asistenční služba zdarma a 5 preventivních prohlídek zdarma). Kia má na všechny modely záruku 7 let nebo 150 tisíc km, případně 3 roky bez omezení kilometrů.

Běžnou praxí však i nadále zůstává dvouletá nebo tříletá záruka s možností prodloužení záruční doby za příplatek.

Doporučujeme
Alfa Romeo Giulietta: První jízdní dojmy
Za volantem: Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde (Autofun)
Alfa Romeo Giulietta: Na okruhu s 1,4T (88 kW), 1,4 MultiAir (125 kW) a 2,0 JTD (125 kW)
Představujeme: Alfa Romeo Giulietta – Znovuzrození italské krásky

Diskuze (51)
Avatar - ReznikCZE
23. 7. 2010 18:37
Re: PĚTILETKA
3 roky se na 159 nabízí stále záleží ovšem na jakého prodejce narazíš k tomu ještě přibily servisní náklady, které jsou do 120 tis. km taky zdarma (až na spotřební zboží samozřejmě) ;-)
Jen pro upřesnění.
p.s. Nevím jestli jsi se vyjádřil k sedmi leté záruce u Kie?? :-)
Avatar - twistedTSD
22. 7. 2010 20:34
Re: PĚTILETKA
:yes:
22. 7. 2010 08:33
Re: PĚTILETKA
Pod takřka každým článkem o Alfě někdo napíše: "Krásná, bral bych jí, ale ta spolehlivost..." A tak Alfa nabízí 5 let záruku, aby tyto obavy rozptýlila.

Jasné jak facka, nevím, na co k tomu potřebuješ 6 odstavců. :-)
21. 7. 2010 23:33
Re: PĚTILETKA
Tyhle hlášky o přání si pamatuju i já, když jsem měl alfy a fiaty v 80/90 letech, ale nic se nezměnilo. Bez srdce a hlavně umění odpouštět do itala nelez. O přijímání kritiky ani nemluvím... Jednou se to třeba zlomí.
Avatar - Krispos
21. 7. 2010 23:09
Re: PĚTILETKA
Nezbyva nez poprat majitelum Alf hodne stastnych kilometru.... u na je holt zazite, ze italska auta jsou hlavne o vasni, ale pral bysch si, aby si tu povest uz napravila... kdybych si ja chtel poridit Itala, sel bych do Lancie Delty.