Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Americký rapper se pochlubil novým BMW. Možná jde o auto ukradené na Slovensku

Jan Zajíc
Diskuze (7)

Současný svět je i díky sociálním sítím fakt malý. Dokazuje to neuvěřitelný příběh nového auta jednoho amerického rappera.

Tím rapperem je $NOT. Pokud jste o něm dosud neslyšeli (jako třeba já), pak vězte, že jde o 21letého chlapíka, který se v poslední době docela výrazně prosazuje na hiphopové scéně. Například klip k singlu Gosha už na YouTube nasbíral přes osm milionů zhlédnutí. 

A právě tento mladík se na Instagramu nedávno pochlubil novým autem - kabrioletem BMW řady 3 generace E30. K fotce napsal, že jde o jeho vysněný vůz.

Na snímku však kromě samotného bavoráka zaujme ještě jedna věc. A to ta, že kabrio má slovenskou registrační značku, konkrétně trnavskou. Stejná "espézetka" se ale nachází i ve slovenské databázi HAKA, kterou provozuje organizace pomáhající poškozeným občanům vypátrat odcizený majetek - a tedy i vozy.

Podle serveru Autoviny.sk zatím není zřejmé, jestli bylo tohle BMW na Slovensku ukradeno, nebo jestli se nějakým způsobem do USA dostaly jen slovenské registrační značky. Případem se každopádně zabývá policie v Trnavě.

Jan Zajíc
Diskuze (7)

Doporučujeme

16. 1. 2020 14:18
rapper
jo a Ritmus jedí v Bentley z Ukrajiny
16. 1. 2020 11:16
"Umelec"
Aký "umelec", také auto :-) Akú výpovednú hodnotu má o nejakom negramotnom rapotákovi informácia o počte pozretí jeho klipu? Sme síce na serveri o autách, ale takéto vsuvky sem naozaj nepatria. V každom prípade musí ísť o veľmi úspešného autora, keď si dovolí kúpiť auto za 1500 € :-)
Avatar - beibej
16. 1. 2020 10:29
mrdky mediální....
Víme o tom h0 ˇ n0, ale napíšeme o tom článek. :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Avatar - Roland Von Wagen
15. 1. 2020 22:00
Albánská cedulka.
A to foto, kde je na autě cedulka s albánskou dvouhlavou slepicí má jaký příběh? To je z nějakého inzerátu?
Btw. to se ve státech nenajde na prodej trojkové kabrio?
15. 1. 2020 21:01
Znacky
kupil cez ebay. Thats all.