Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AMG nabízí vlastní kancelářské křeslo, základem je sedačka z auta

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Chcete si v kanceláři připadat jako ve svém autě? Mercedes-AMG vám to ochotně umožní, levné to ale nebude.

Mercedes-AMG nabízí řadu zajímavých vozidel, kromě toho se však se slavným logem můžete setkat i na celé řadě stylových či módních doplňků, což ve světě prémiových značek není nic zvláštního. Nyní však AMG rozšířilo svou nabídku o kancelářské křeslo, jehož základem je sedačka z auta.

Automobilka sice k sedadlu nezmiňuje žádné bližší detaily, ve videu k novému produktu ale můžeme vidět prakticky stejné sedadlo v kabině Mercedes-AMG GLA. Sportovní sedadlo má integrovanou opěrku hlavy, výrazné bočnice a nechybí ani AMG logo na kovové plaketce.

Sedadlo je čalouněno umělou kůží Artico v kombinaci s mikrovláknem Dinamica. Nechybí červené pruhy a dekorativní prošívání. Zajímavým detailem jsou pak chromované lemy kolem pojezdových koleček.

Sedadlo je uzpůsobeno pro maximální komfort, takže nabízí široké možnosti nastavení - jako jiná prémiová kancelářská křesla. Nechybí nastavení výšky, sklonu, opěrek rukou a zřejmě zůstala zachována i možnost prodloužení sedáku.

Video se připravuje ...

Kancelářské křeslo od AMG tedy vypadá unikátně a zřejmě nabídne i slušný komfort, bohužel si ho ale automobilka nechá také řádně zaplatit. Křeslo je na prodej na německých stránkách společnosti, kde je uvedena cenovka 3.500 eur včetně daně, ovšem bez dopravy. V přepočtu se pak bavíme o ceně cca 85.800 Kč, což je na kus nábytku poměrně dost.

Ve světě prémiových automobilek a jejich lifestylového příslušenství by nás však něco takového asi nemělo příliš překvapovat. Mezi fanoušky značky se pak jistě najde několik nadšenců, kteří nabídku ochotně využijí.

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - Allo
16. 8. 2022 05:27
Re: kup
Jo třeba takové comforty z e60 bych si u pc dokázal představit :-[]
15. 8. 2022 12:47
Re: kup
presne tak, bez masaznej funkcie to ani nemusia vyrabat :)
uz davnejsie som nad tym uvazoval si spravit kreslo zo sedacky z buraneho audi, mercedesu kde by sa dala rozchodit masazna funkcia
Avatar - Allo
15. 8. 2022 10:56
Re: kup
Přesně za ty prachy to mělo mít oboje + masáž, nechápu za co máš ty mínusy :yes:
14. 8. 2022 16:51
...
Ludom uz riadne drbe od blahobytu...
Avatar - lordlord
14. 8. 2022 12:45
kup
škoda, že nemá vyhřívání a odvětrávání