Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aprilia Racing zve fanoušky na MotoGP do Brna

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Atraktivní akce a soutěže u příležitosti Velké ceny v Brně čekají na fanoušky a zákazníky značky Aprilia v České republice.

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, a Vespa do České republiky, připravila pro všechny fanoušky sportovních motocyklů a motocyklových závodů řadu atraktivních akcí a soutěží u příležitosti nadcházející Grand Prix České republiky 2018 na Masarykově okruhu.

Automotodrom Brno bude hostit desátý podnik letošní sezony MotoGP, nejvyšší kategorie motocyklových okruhových závodů, o víkendu 3. až 5. srpna 2018 a na startu nebudou chybět ani jezdci týmu Aprilia Racing.

„Závody MotoGP v Brně přitahují každoročně obrovské množství fanoušků a české zastoupení značky Aprilia pro ně letos připravilo řadu atraktivních akcí a soutěží, díky nimž se mohou dostat k závodům co nejblíže, a odvézt si tak z Brna nezapomenutelné zážitky,“ říká Laura Marko, marketingová manažerka společnosti Faber Moto. „Do 1. srpna zákazníci značky Aprilia dostanou ke svému novému motocyklu Aprilia VIP Pass s exkluzivním přístupem do paddocku a zázemí našeho týmu během celého závodního víkendu. Kromě toho jsou všichni fanoušci srdečně zváni na autogramiádu s jezdci týmu Aprilia Racing a na Aprilia Test-Days, testovací jízdy s motocykly Aprilia. V rámci obou akcí bude probíhat slosování o účast v exkluzivním programu Aprilia Racing Experience s nahlédnutím do zákulisí závodního týmu Aprilia.“

Jezdci Aleix Espargarò a Scott Redding ze závodního týmu MotoGP Aprilia Racing Team Gresini se setkají s fanoušky na autogramiádě již ve čtvrtek 2. srpna 2018 od 18 hodin v prostorách společnosti D MOTO, autorizovaného prodejce značky Aprilia, v Popůvkách u Brna. Z přítomných fanoušků bude vylosováno deset šťastných výherců, kteří v rámci programu Aprilia Racing Experience navštíví po ukončení autogramiády závodní box Aprilia na brněnském závodním okruhu.

Nevšední zážitky Aprilia Racing Experience čekají také na výherce soutěže, která bude probíhat během testovacích dnů „Aprilia Test-Days“ od 16. července do 1. srpna u autorizovaných prodejců značky Aprilia v Praze, Brně a Ostravě. U každého prodejce se bude losovat o pět dalších míst v Aprilia Racing Experience, a to ze všech návštěvníků, kteří absolvují v uvedeném období testovací jízdu na motocyklu Aprilia.

Zákazníci, kteří si v období od 16. července do 1. srpna svůj vysněný motocykl značky Aprilia zakoupí, obdrží jako bonus exkluzivní Aprilia VIP Pass, s nímž budou mít po celou dobu závodního víkendu přístup do paddocku MotoGP včetně pohoštění v zázemí týmu Aprilia Racing. Akce se vztahuje na modely Aprilia Shiver, Dorsoduro, Tuono V4 RR, Tuono V4 Factory, RSV4 RR a RSV4 RF.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)