Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi slibuje u příštího A7 radikální design. Bude vypadat takhle?

Michal Fokt
Diskuze (49)
Koncept Prologue stanovil základy (staro)nového stylistického designu značky. Jak se to projeví na vzhledu prestižního modelu A7 Sportback? Možná nějak takhle...

Nikoli pouze vlk, ale i Audi už mockrát slibovalo, že chystá dramatickou změnu designu, ale zatím to furt nějak nevychází a jednotlivá auta vypadají stále stejně nikoli pouze generaci od generace, ale i model od modelu, jakkoli je třeba říci, že minimálně v případě modelů TT a R8 k určitému posunu došlo, třebaže s poněkud protichůdnými výsledky.

Další "nová éra" Audi má každopádně přijít právě teď a jejím ambasadorem se stal přitažlivý koncept Prologue, jenž má ovlivnit všechny nové generace známých modelů. Jak by se stylistická evoluce Prologueu "podepsala" na druhé generaci "kupésedanu" A7 Sportback se zamyslel Remco Meulendijk z blogu RM Design a nakreslil jeho možnou podobu, navíc rovnou s paketem S-Line.

A7 v jeho podání vyhlíží opravdu působivě - dostalo rozměrnou masku chladiče, úzké světlomety, velké nasávací otvory v náraznících, vytažené blatníky, výrazné prahy, dlouhé úzké zadní svítilny a C sloupek karoserie s výraznějším sklonem, než má zadní okno. Impozantní komplet dotváří velká kola v typickém audidesignu. Myslím, že Remco nastavil ingolstadtským designérům hodně vysokou laťku, uvidíme, jak se s tím vypořádají...

Michal Fokt
Diskuze (49)
Avatar - white label
22. 5. 2015 17:48
Re: Radikalni..
Jak by řekl Bohuš: "Nech ho hňupa..."
[odkaz]
To si jen marianek zase nutně potřebuje poléčit komplex z úspěchu Audi. ;-)
22. 5. 2015 16:06
Re: maska
A bol ten sestuholnik uz vtedy lemovany po celom obvode chromovanou listou a nikde nebol preruseny farebnou plochou naraznika?
Avatar - Hammunasakra
22. 5. 2015 15:14
Re: maska
Ty si Bůh nebo si na něj jen hraješ? ;-)
Já zase vidim do budoucnosti. A víš kdy ti tyhle fórky dojdou? Ve chvíli kdy se potkáme >:-[]
Avatar - Emel
22. 5. 2015 10:06
Re: Radikalni..
Jo, současná A7 taky zapadne do šedi ulic... ach jo :no:
Avatar - Emel
22. 5. 2015 08:39
Re: maska
Hlavní znak je pořád ten singleframe.