Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi v USA překonalo hranici 2 milionů prodaných vozů

Dan Vořechovský
Diskuze (23)
Německý výrobce prémiových vozů Audi AG prodal v USA od zahájení prodeje před 40 lety 2 miliony vozů.

Německá automobilka Audi v USA oslavila historický prodejní milník, když na tamním trhu překonala hranici dvou milionů prodaných vozů. Dvoumiliontým prodaným vozem se stalo Audi A3 se vznětovým motorem TDI, které bylo prodáno v Kalifornii. Majitelem tohoto vozu se stal zákazník, který předtím žádný vůz Audi nevlastnil.

Společnost Audi of America začala s prodejem vozů v USA před čtyřiceti lety. Prvními nabízenými modely byly vozy Audi Super 90 a Audi 100. Německá automobilka očekává, že dalšího milníku, třímiliontého prodaného vozu, dosáhne za kratší dobu. Automobilka zakládá toto očekávání na pozitivních průzkumech mezi spotřebiteli a zejména na již dříve oznámeném plánu na rozšíření nabídky vozidel.

Audi v USA od roku 2000 zdvojnásobilo počet prodávaných modelů a ztrojnásobilo počet nabízených variant. Audi se ve Spojených státech spoléhá na prodejní síť čítající 272 dealerů.

Dan Vořechovský
Diskuze (23)
22. 7. 2010 20:48
Re: audi
Bejvavalo, v spoledni dobe je prodavany podil dieselu u AUDI je v USA vyssi, napr. u A3 je to 50%, Q7 je 40% dieselovych...
Avatar - white label
22. 7. 2010 20:14
Re: spíš
A jeje, zase náš "češtinář", když chceš někoho učit, musíš taky sám něco vědět...
:*) 8-s >:-[]
Avatar - kari.laz
22. 7. 2010 14:58
Re: spíš
Jenom doplním, že tam mohlo být spíše hloupí lidé, ale to je jedno. Každopádně pocitac je exemplární případ někoho, kdo nedokáže objektivně hodnotit. A kdyby byla Audi zadarmo a byla nejkvalitnější pod sluncem, tak stejně bude tvrdit, že je to šrot.
Avatar - Krispos
22. 7. 2010 14:24
Re: spíš
Ti lidé jsou hloupí... to měkké i je v pořádku, narozdíl od tvých jednobarevných názorů.... svět není černobílý, jak to učili soudruzi a spousta problémů vzniká mezi volantem a pedály...
Avatar - kari.laz
22. 7. 2010 14:11
Re: spíš
Nejsi schpný přiznat vůbec nic a ze skoro hysterických příspěvků kydající hnůj na celý koncern je jasné, jak to s tou tvou objektivitou je.