Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO.CZ běží na novém serveru

Tomáš Votruba
Diskuze (59)
Minulý týden jsme provedli výměnu serveru, na kterém běží celý portál AUTO.CZ. Nyní můžeme zaručit mnohem vyšší stabilitu a stále rychle dostupné informace pro vás, naše čtenáře.

Minulý týden jsme provedli výměnu serveru, na kterém běží celý portál AUTO.CZ. Nový server jsme teprve chystali na výměnu, ale vzhledem k poruše pevného disku na starém serveru, jsme to uspíšili. Z toho důvodu jste mohli minulý týden ve středu zpozorovat některé malé problémy.

Návštěvnost AUTO.CZ se za poslední rok více než zdvojnásobila (z hodnoty 100.000 UV na letošní maximum 253.536 UV v dubnu), původní server měl problémy s udržením bezproblémového chodu pro tak velké množství čtenářů. Nový server je mnohem výkonnější a oproti starému se spíše "fláká". Nyní můžeme zaručit mnohem vyšší stabilitu a stále rychle dostupné informace pro vás, naše čtenáře.

Technické parametry nového serveru (pro fajnšmekry):

HP ProLiant DL385

2x 64bit procesor Opteron 2,6GHz

5 GB paměti RAM

6x HDD 72GB

Tomáš Votruba
Diskuze (59)
31. 5. 2005 22:08
TEST BMW 325i TEST BMW 325i
Horká informace - vedle je test BMW 325i. A ten test za to stojí. Včetně videa. Óóó´tak já redakci moc chválím. V testu je vše - text jak víno, video jak z Bullitta. Jen návod jak na trojku vydělat chybí. Ale v tom už si musíme poradit sami.
30. 5. 2005 21:38
Re: Konkrétně
Přece nemůžeme psát k testům. To jako bychom testovali redaktora? Test je rozodující pro to, abych se rozhodl, zda to tu budu čítávat. A myslím, že počet čtenářů hovoří dost výmluvně. Tourana a Tuarega nechme na článek. P.S. Za toho Phaetona to tady schytáš. Teda ne ode mně.
30. 5. 2005 20:40
Re: diskusia ku testom aut
Tak ode mně žádná smršť nehrozí. Já test teď podrobně přečetl a je to přesně to, co chci tady v testech číst. Líbí se mi sloh (malorážka je kouzelná) , líbí se mi i lehký bodyček neměckým výrobcům ve vztahu k cenové politice a celkově je pro mě test přínosem - vše se dozvím přesně ve stylu AUTO.cz. Žádná podbízivost, vyčerpávající informace, přesah směrem k "filosofii" Cromy, a snímky. A co budu dělat až si Cromu budu třeba za rok chtít koupit? Nafásnu katalogy, projedu se v autě a - a na AUTO.cz vyhledám test o CROMĚ. Neříkám, že tu nejsem za kritika. U testu CROMY nemám ovšem co kritizovat. A diskuzi k testům nedoporučuji. P.S. To by Apoštol krás, Passat, zastavil tady provoz na půl roku a dotáhli bychom ho na 10.000 příspěvků... No, ale to by nakonec nebylo úplně od věci Přesto já říkám - ne.
30. 5. 2005 19:54
Re: Konkrétně
Diskuze u testů? Jedině, kdybychom fasovali meče To já naopak vítám, když se podaří časově sladit článek a test. Již několikrát se to podařilo - teď zrovna Croma. Tak co nám brání psát u článku také o testu?
30. 5. 2005 19:52
Re: Autosalon
Prima není príma a Autosalon není autosalon. Obdobné to je na čt1. Tam sice netančí Merunka s tou exhibicionistkou, ale zase se redaktor zapomíná holit... a vůbec, nikde tady v tv nevidíš kvalitní pořad o autech. I když trochu se Primy musím zastat - díky reklamě uvnitř Autosalonu jsem objevil AUTO.CZ. Jo, a povedl se jim testík GTIčka. Jinak bída. A ten kluk z autobazaru, no tak, jak ho vidím, musím vypnout zvuk. Ještě že máme AUTO.CZ