Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Automobilová sbírka snů: Pět Veyronů, několik Ferrari a další rarity (video)

David Bureš
Diskuze (16)
Sen v podobě garáže plné supersportů si někteří jedinci dokážou splnit. Prohlédněte si jeden takový splněný sen.

Otázku, jaká auta by se ukázala v tvé garáži snů, si jistě každý z nás alespoň jednou zodpověděl, vždyť je i častým námětem k diskuzi. Zatímco většina automobilových fanoušků si své sny splní maximálně jedním či dvěma vozy, vybraní jedinci mohou mít garáž snů naplněnou desítkami automobilů.

Přiložené video jednu takovou velkolepou garáž snů ukazuje, nechybí v ní hned několik raritních supersportů, kteří jiní mají na plakátech na zdi nebo v podobě zmenšeného modelu a o takovém skutečném autě mohou jen snít.

V této garáži mimo jiné parkuje Mercedes-Benz CLK GTR Roadster (jen šest vyrobených kusů), Lamborghini Reventón (21 vyrobených kusů), Maserati MC12 (55 kusů), Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (75 kusů) a Aston Martin One-77 (77 kusů).

Součástí sbírky je také hned pět exemplářů Bugatti Veyron, a to včetně nejrychlejších verzí Super Sport World Record Edition a Grand Sport Vitesse World Record Car Edition. Zastoupeny jsou zde také obyčejnější supersporty typu Porsche Carrera GT, Ferrari Enzo či Jaguar XJ220.

Velkolepá automobilová sbírka patří šejkovi Hamdanu bin Zayed Al Nahyanovi ze Spojených arabských emirátů. To není tak velké překvapení s ohledem na to, že Blízký východ je díky zdejším nalezištím ropy doslova přeplněný supersporty. Zajímavou sbírku aut má ale rovněž třeba americký komik a moderátor Jay Leno nebo americký návrhář Ralph Lauren.

Jediným minusem tak velké sbírky automobilů se zdá fakt, že její majitel nemůže stíhat pravidelně jezdit s každým z nich. Pokud by Hamdan bin Zayed Al Nahyan (případně Jay Leno a Ralph Lauren) náhodou hledali nějakého řidiče, který by s jejich auty pravidelně jezdil, u nás v redakci by se pár zájemců o tuto pozici našlo.

Téma do diskuze: Jaké automobily by rozhodně nechyběly v té vaší garáži snů?

David Bureš
Diskuze (16)
1. 12. 2013 12:34
Ach jo,
být tak šejkem, anebo vedoucím investičního odboru magistrátu XY
Avatar - R32
1. 12. 2013 10:36
Re: dobrou noc
Jeden si kúpi futbalový klub, iný plní garáž... každý blbne po svojom >:D
Avatar - poterienko
1. 12. 2013 10:36
Re: dobrou noc
:yes:
Avatar - 3_diamanty
1. 12. 2013 09:01
Re: dobrou noc
no jo to je pravda, exoti robia svet nielen veselsi ale aj pestrejsi ;-) :yes:

co si sejk kupi je jeho vec a ze by si kupil niekto nieco ine je tiez jeho vec, bohuzial niektore osoby ako vidis to zjavne nechapu
Avatar - poterienko
30. 11. 2013 23:19
Re: dobrou noc
Díky tobě a podobným lidem je svět hned zase veselejší... :yes: