Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW řady 4 s obřími ledvinami zachyceno na cestách. Podívejte se na video

Stanislav Kolman
Diskuze (28)

Zdá se, že řada 4 s doposud nejvýraznějšími ledvinkami je hotová věc. Po dvou uniklých snímcích se na sítích objevilo také video.

Nové BMW řady 4 (G22) se oficiálně představí až v létě letošního roku, už teď ale máme alespoň hrubou představu o tom, jak bude chystaná novinka vypadat. Zásadní změna se odehraje na přídi, kde tradiční bavorácké řešení nahradí výrazné ledviny spojené v jednu obrovskou masku Už počátkem roku se objevilo několik špionážních snímků, které nyní doplňuje video z Instagramu.

Sériová řada 4 tak vychází z konceptu BMW 4 Concept, jenž tuto variantu přídě dostal jako první a okamžitě vzbudil různorodé emoce. Na přiložených fotkách si můžete všimnout, že vůz nemá registrační značku, podložka ve spodní části masky ale naznačuje, kde ji asi můžeme očekávat.

Vyfocený prototyp má design mřížky ve stylu modelů M Performance, což znamená, že se nejspíš koukáme na BMW M440i či M440d. Přiložené video je sice nevalné kvality, dává nám ale vůbec první příležitost vidět připravovanou novinku na skutečných cestách. Tak jak se vám líbí? A zvyknou si nakonec kritici na tohle extravagantní řešení?

Stanislav Kolman
Diskuze (28)

Doporučujeme

27. 2. 2020 07:51
Re: Tak si tu teoretici zaplivali...
Jde o to, ze fanouškem můžeš být, i když nemas na nové auto a jednou by sis rad koupil pěknou ojetinu. I Paja jezdil, jestli se nepletu, lehce jetou M3 V8 s manuálem. Koupíš si auto pro zábavu a není přece nutné za nej utratit hrubý domácí produkt. A tenhle fanda už si přece nekoupí, ojeté bávo s pohonem všech kol a automatem...
A automobilka nevydělává jen na novych autech, prodej originálních náhradních dílu je velmi výnosný.
26. 2. 2020 20:42
Re: Tak si tu teoretici zaplivali...
Přesně tak, a manuální převodovka byla samozřejmým základem téměř u všech motorizací! :'-(
26. 2. 2020 20:39
Re: Tak si tu teoretici zaplivali...
Takže šestiválec s manuálem “už od dvou mega”:) bývalý časy, ze šestiválce byly tři a všechno sis nakonfiguroval jak chtěl...
26. 2. 2020 20:36
Re: Degenerace BMW postupuje...
1) Ve svých příspěvcích si můžu kritizovat co chci a jak chci. Tedy alespoň do doby, než zde zelení neomarxisté zavedou cenzuru. V současné strašné anti-automobilové době jsou mé diskusní příspěvky zde pro mě alespoň maličká možnost uvolnění vzteku či jistá forma psychoterapie. Pokud se ti mé příspěvky nelíbí, nikdo tě nenutí je číst a jak známo, dokonce si mě můžeš nechat zablokovat.
2) Nemyslím si, že bych "pořád" vzýval šesti- a osmiválce, i když u prémiových značek by určitě měly být zachovány. Mně osobně skutečně stačí čtyřválec (ovšem tříválec rozhodně ne!).
3) Tobě se opravdu nové gigantické ledviny na čumácích bavoráků líbí? :-[]
26. 2. 2020 20:33
Re: Degenerace BMW postupuje...
Á, tato rádoby inteligentní myšlenka (kritizovat zde lze pouze auta, které si dotyčný koupil, nebo na které má finance) už zde dlouho nezazněla! :D :D :D :-[]