Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW se ve Villa d’Este pochlubí dvěma koncepty

Michal Fokt
Diskuze (0)
BMW si soutěž automobilové krásy Concorso d’Eleganza Villa d’Este oblíbilo a stranou zájmu nezůstane ani letos, představí se tam dva "senzační" koncepty.

Mnichovská automobilka chytře využívá exkluzivního prostředí výstavy automobilové krásy u jezera Como a jejích povětšinou zámožných návštěvníků k prezentování tu konceptu sportovního vozu, jindy zase luxusního kupé. Na novinky od značky s roztočenou vrtulí ve znaku se můžeme těšit i letos, BMW potvrdilo, že letos přiveze na Concorso d’Eleganza Villa d’Este dva koncepty.

Ba co víc, Němci neskromně tvrdí, že oba budou "senzační", nic víc ale zatím automobilka neprozradila. Spekuluje se však, že jedna studie bude tradičně patřit BMW, zatímco druhý exemplář by mohl mít na chladiči sošku Spirit of Ecstasy - Rolls-Royce si totiž letos připomene devadesátiny modelu Phantom a koncept by tak mohl mít něco do činění právě se superluxusní limuzínou. Nemusí se nutně jednat o nový vůz, pravděpodobnější je prezentace práce divize Bespoke, která je s různými limitkami v posledních měsících doslova na roztrhání - již zítra představí na speciální akci v New Yorku projekt Wraith Inspired by Fashion, jehož teaserové fotografie najdete už teď v galerii.

Michal Fokt
Diskuze (0)