Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW X5 M a X6 M 2015 s doplňky od M Performance Parts

Michal Fokt
Diskuze (17)
Mnichovská automobilka láká majitele nových rychlých SUV X5 M a X6 M na novou kolekci továrního optického tuningu M Performance Parts.

Nová generace nadupaných SUV X5 M a X6 M od BMW se představila na podzim loňského roku a před necelými dvěma měsíci už se Bavoři blýskli prezentací možností, které skýtá divize Individual. Ani tím ale možnosti vylepšování obou aut nekončí, teď přichází nabídka od jiné divize - M Performance Parts.

V tomto případě je sice škála vylepšení výrazně užší, o to více ale bude na autech vidět, protože jejím cílem je zvýraznit sportovní charakter velkých SUV s přeplňovanými osmiválcovými motory. Zvolit můžete kompletně černé ledvinky masky chladiče a rámeček ozdobného výdechu za předním blatníkem, karbonové kryty vnějších zpětných zrcátek nebo efektní trikolórové polepy karoserie.

O něco více se můžete odvázat v interiéru. Ten lze vylepšit kovovými pedály a opěrkou pro levou nohu, volantem v kombinaci karbonu a semiše, karbonovými dekory na palubní desce, výplních dveří a středovém tunelu, volič převodovky nevyjímaje, ale třeba i podsvícenými prahovými lištami, speciálními koberečky nebo třeba klíčenkou v kombinaci alcantary a karbonu.

Dá se očekávat, že tohle je jen první vlna customizace, později se patrně objeví také nové designy kol M Performance Parts, sportovní výfuky a modifikace řídící jednotky.

Michal Fokt
Diskuze (17)
Avatar - flyboyeda
3. 2. 2015 00:12
Re: Tuhle hrůzu bych zakázal
prej ultrarychlé, ty jsi vážně komik
Avatar - flyboyeda
3. 2. 2015 00:11
Re: Tuhle hrůzu bych zakázal
jestli nejsou na odhrabování sněhu, tak jsou na hov-no
Avatar - Machýrek
2. 2. 2015 19:01
Re: Tuhle hrůzu bych zakázal
Ty si opravdu myslíš, že ty spojlery jsou na odhrabování sněhu?
Avatar - white label
2. 2. 2015 17:54
Bez citu pro detail
Tohle někdo přepískl:
[odkaz]
Čím širší pruhy, tím víc adidas..., ale pokud je to edice k MS v ledním hokeji (teď v Praze/Ostravě), pak to má naopak nespornou grafickou logiku.
Avatar - habanero1
2. 2. 2015 15:29
Re: Tuhle hrůzu bych zakázal
Proč dement? Je to prostě obrovské, ultrarychlé auto s vyšší světlou výškou. Proč by to někdo nemohl chtít? Proč si asi lidi kupujou SUV, aby jezdili v terénu? Ne. Prostě je jim v tom dobře a cítí se bezpečněji.