Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Český Saab s novou strategií

Tomáš Votruba
Diskuze (40)
Dovozce Saabů do České republiky, společnost Polar Mobil, se dohodla na těsnější spolupráci se zástupcem značek Opel a Chevrolet, při které budou společně využívat výhod koncernu General Motors.

Dovozce Saabů do České republiky, společnost Polar Mobil, se dohodla na těsnější spolupráci se zástupcem značek Opel a Chevrolet, při které budou společně využívat výhod koncernu General Motors. „Budeme v těsnějším kontaktu při řešení otázek marketingu, prodeje, public relations, poprodejních služeb a logistiky,“ vysvětluje Ivan Růžička, generální ředitel pražské kanceláře společnosti General Motors Southeast Europe.

Saab si od společného postupu slibuje posílení značky na českém trhu a rozšíření služeb pro stávající i budoucí klienty. Prvním krokem, které bude Saab řešit, bude posílení prodejní a servisní sítě. Dovozce Saabů předpokládá, že v tomto směru bude velkou výhodou zázemí dealerské sítě značky.

Kromě zkvalitnění prodejní a servisní sítě bude z pohledu klientů a zákazníků dalším přínosem užší spolupráce firem General Motors Southeast Europe a Polar Mobil i možnost výhodného financování vozů Saab prostřednictvím společnosti GMAC, která je tradičním partnerem prodejců vozů Opel i Chevrolet. Hlavním plánem Saabu je prodat v tomto roce 50 vozů.

Tomáš Votruba
Diskuze (40)
8. 6. 2005 20:57
Re: Saab
8. 6. 2005 18:55
Re: Ostré jako břitva
SAAB a jeho design... - ten není diskutabilní, to je vrchol dokonalosti. dokonálá krása. Jsou auta, která jako bys dokázal navrhnout sám - vše "normální", přirozené. Takových je většina. A přitomje jich mnoho krásných. Ale řada "lacině" krásných. A SAAB, ten jako by se nezajímal o ty ostatní - prostě přijede SAAB a každej, kdo tomu trochu rozumí, tak každej se posadí na zadek. Protože to jsou tvary navždy. Někdo tu píše, že už to dělaj dlouho pořád stejný... no, to si můžou dovolit jen ti, co jsou na špici. Na špici špicí.