Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Čtenářky si namalovaly svou Fiestu

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Soutěž "Namalujte si svou Fiestu" vyhlásila společnost Ford Motor Company, s.r.o. ve spolupráci s časopisem Žena a život. V časopise vyšel nákres Fiesty – a čtenářky (mužům byl tentokrát vstup zakázán) dostaly za úkol najít pro malý Ford to nejhezčí barev

Soutěž "Namalujte si svou Fiestu" vyhlásila společnost Ford Motor Company, s.r.o. ve spolupráci s časopisem Žena a život. V časopise vyšel nákres Fiesty – a čtenářky (mužům byl tentokrát vstup zakázán) dostaly za úkol najít pro malý Ford to nejhezčí barevné ztvárnění. O vítězce soutěže rozhodovala porota složená ze zástupkyň Fordu, Ženy a život, odborných novinářek, a také společnosti Auto Fit, která dodala kvalitní laky a příslušnou technologii. Předsedou poroty byl slavný český designér Václav Král.

Celá akce čtenářky Ženy a život velmi zaujala a porota tak měla neobyčejně těžkou úlohu: totiž vybrat z více než 2000 návrhů ten nejlepší. Soutěžní návrhy přitom byly velmi rozmanité, největší raritou byl asi návrh, který nepotřeboval vůbec žádnou barvu. Dotyčná čtenářka totiž poslala vzorek svých vlasů s přáním, že by Fiestu chtěla mít nalakovanou přesně stejným odstínem.

Porota se nakonec rozhodla ocenit „rozkvetlou jarní louku“, kterou si na karoserii svého vozu přála Martina Frühlingová z Benšova nad Ploučnicí. Ta si také převzala klíčky od této Fiesty, kterou jí Ford věnoval.

Ondřej Láník
Diskuze (0)