Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia Duster se zvýhodněním až 50 tisíc. Není však tak zajímavé, jak vypadá

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Skladovou Dacii Duster odcházející druhé generace si aktuálně můžete koupit s akčním zvýhodněním. To pro někoho bude výhodné, pro jiného vůbec.

Nová Dacia Duster se už brzy objeví na českých silnicích. Oficiální tuzemské zastoupení značky ještě v první polovině tohoto roku otevře objednávky na novou generaci, a protože stále má ve skladech stovky nových kusů odcházejícího modelu, uvádí novou slevu. Když využijete kompletní nabídku akčních slev, můžete si nový Duster druhé generace koupit s výraznou slevou až 50 tisíc korun.

Dacia v tiskové zprávě představující novou slevu na skladové dustery odkazuje na nabídku skladových vozů, kde aktuálně najdeme přes 400 dostupných aut. Současnou generaci si tak můžete koupit se zvýhodněním v řádu desítek tisíc korun, přičemž aktuální obchodní nabídka platí až do úplného vyčerpání skladových zásob.

Končící generace Dusteru se nabízí od výbavy Expression až po výbavu Journey s motorizacemi Eco-G 100, TCe 130 nebo v dieselové variantě. A jaká jsou cenová zvýhodnění? Ve skutečnosti jsou mnohem méně zajímavá, než jak to na první pohled vypadá. Při nákupu skladového vozu totiž dostanete slevu pouze 10.000 Kč.

Na zbylé peníze z původně avizovaných padesáti tisíc korun dosáhnete jen v okamžiku, kdy si skladový Duster koupíte na protiúčet výměnou za váš stávající vůz s výkupním bonusem 20.000 Kč. Další zvýhodnění 20.000 Kč pak Dacia nabízí s využitím financování při nákupu nového vozu.

Pokud si tedy nový Duster chcete koupit, aniž byste jej kupovali na leasing a zbavovali se vašeho stávajícího vozu, ušetříte při nákupu skladového vozu pouze deset tisíc korun. Dacia pak uvádí vzorovou slevu u varianty Expression Eco-G 100, kterou s plným zvýhodněním můžete zlevnit z původních 431.500 Kč na 381.500 Kč.

Přehled slev na skladovou Dacii Duster  
Výkupní bonus 20.000 Kč
Zvýhodnění při financování 20.000 Kč
Zvýhodnění na skladové vozy 10.000 Kč

A jak dlouho mohou skladové dustery vydržet? Během loňského roku 2023 se u nás prodalo celkem 627 nových vozů, takže můžeme očekávat ze minimálně jednu polovinu roku. Je pro vás nová nabídka natolik zajímavá, abyste nový Duster vyměnili za váš stávající vůz a využili leasingu? 

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Doporučujeme