Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Demonstrace proti Vošickému. Dealer požaduje odstoupení šéfa českého Hyundaie z funkce.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)
Vladimír Vošický, šéf českého zastoupení značky Hyundai, má zřejmě problém. Chystá se demonstrace za účelem jeho odstoupení z funkce!

V polovině loňského roku vstoupila téměř polovina prodejců do nově vzniklé Asociace autorizovaných prodejců a opravců automobilů značky Hyundai. Důvodem byl nesouhlas s firemním kodexem, který kladl na prodejce zbytečně vysoké nároky a obrovské sankce za vcelku malá nedopatření.

Relativně dlouho byl kolem celé situace klid, nyní ale vygradovala v demonstraci za odvolání šéfa českého zastoupení Hyundaie Vošického z funkce. Iniciátorem akce je jeden z prodejců Anton Fischer, který v Česku vede několik poboček a nadále nechce snášet Vošického praktiky. O co konkrétně jde? Například nucení k reexportům, registrování nových automobilů na fiktivní zákazníky, přemrštěné provize z prodeje automobilů nebo šikanu prodejců. Vošický přitom v minulosti vyvíjel obrovskou aktivitu proti reexportům. Dnes odpoledne byla šéfovi Hyundai Motor Czech doručena výzva s 24hodinovým ultimátem pro jeho odvolání.

Demonstrace se koná zítra ve 12:30 před budovou sídla českého zastoupení značky Hyundai na Siemensově ulici v Praze. Toho času zde má probíhat dealerská konference, na kterou však iniciátor celé akce nebyl z neuvedených důvodů pozván...

Pro tiskového mluvčího českého zastoupení značky Hyundai, Miloše Adámka, byla naše informace o vzniku podobné iniciativy novinkou. "Neslyšel jsem o tom, takže se nemohu nijak vyjádřit," uvedl Adámek.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)
28. 11. 2015 11:08
Re: No toto!!!
Ano přesně tak. Hyundai poráží Škodovku i na poli malých aut, kde získává nejedno prestižní ocenění...

[odkaz]

To se škodomilové zase pominou >:-[]
Avatar - JirkaV8
24. 11. 2015 21:54
Re: nehledal bych v tom nic dramatického
ipáčku, tvůj šéf na té fotce zajímavě vejrá >:-[] >:-[] >:-[] on přišel z tahu nebo ho tak vidíš každej den?
Avatar - Ji/Ri
24. 11. 2015 17:41
Re: No toto!!! #3
To je VAGinální izolace.
24. 11. 2015 17:07
Re: No toto!!!
24. 11. 2015 17:05
Re: No toto!!!
CHovej se slušně-i když podle toho to vypadá[odkaz] >:D