Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuze na Auto.cz nyní přehlednější a uživatelsky přívětivější

redakce AUTO.CZ
Diskuze (71)
V reakci na podněty některých našich čtenářů jsme vylepšili vzhled i funkčnost diskuzních fór na Auto.cz.

Nedílnou součástí webového portálu Auto.cz jsou diskuze. A protože do nich přispíváte velmi často, chceme aby tato část našich stránek byla pro vás co nejpřitažlivější. Proto jsme připravili několik novinek, které vám stručně přiblížíme.

Zjednodušený přístup přes volbu Přidat názor

Do diskuzí lze nyní přispívat mnohem jednodušším způsobem. Stačí kliknout na odkaz Přidat názor, který se nově nachází v detailu článku přímo pod titulkem a také ho naleznete ve výpisu diskuze na konci článku. Kliknutím na zmíněný odkaz může přihlášený uživatel rovnou vkládat nový příspěvek nebo reagovat na nějaký existující. Nepřihlášený uživatel nejprve uvidí nabídku k přihlášení, přičemž poté může také okamžitě napsat nový příspěvek do diskuze, nebo reagovat na nějaký již existující.

Online účastníci diskuze

Za každým nickem nebo jménem diskutéra je stylizovaná postavička, která je buď šedá, nebo zelená. V prvním případě značí nepřihlášeného uživatele, v druhém diskutéra s online přihlášením, přičemž reagováním na jeho příspěvek můžete navázat diskuzi v reálném čase.

Hodnocení úrovně příspěvku

Nově můžete hodnotit také kvalitu daného diskusního příspěvku. Každému z nich lze přidělit jeden kladný, nebo záporný bod, a to kliknutím na palec nahoru (zelený), respektive dolů (černý) podle toho, jak moc je podle vašeho názoru daný příspěvek zajímavý či relevantní. Podle tohoto čtenářského hodnocení je možné nově řadit všechny diskuzní příspěvky.

Výpis příspěvků podle hodnocení

Diskuzní příspěvky pod jednotlivým článkem lze nově řadit i takzvaně Podle hodnocení. V tom případě se příspěvky seřadí podle čtenářského hodnocení, a to v pořadí od nejlépe hodnocených až po ty nejhůře hodnocené.

Věříme, že pro vás uvedené změny v diskuzích budou přínosem. Redakce Auto.cz

redakce AUTO.CZ
Diskuze (71)
8. 2. 2019 15:19
Nosič na lyže
Ano na 6 párů, podívejte se na eshop neumax.cz, tam mají nosič na lyže na 6 párů lyží.
6. 2. 2019 16:48
Nosič na lyže
Na 6 párů? tak to jsem nikde neviděl.... kde jste to našel?
3. 2. 2019 16:14
Nosiče na lyže
Já jsem to hledal a u nás na trhu se prodává nosič na 6 páru lyží největší, sám ho mám doma a opravdu se tam vleze 6 páru lyží pro dospělé.
1. 2. 2019 16:47
Nosiče na lyže
Prosím nevíte někdo, na kolik párů lyží se prodávají nosiče na lyže? Kolik se jich tam dá nejvíce upnout?
23. 1. 2015 10:37
Re: carsharing
nemate vubec zac, rad doporucuji kvalitni firmu kdyz jsem s necim spokojeny :-) jiste lze to dobre i vyuzivat na osobni potreby :-) tak jsem rad ze jste taky tak spokojeny a doufam, ze budete i po vyzuiti carsharingu :-) at se dari