Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dopravní panoptikum: Nejhorší odtah a parkovací místo v historii lidstva

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Nový díl Dopravního panoptika zase přináší mix toho nejkurióznějšího, co můžete na světových cestách zažít. Naštěstí byl poblíž někdo s kamerou.

Nepovedených odtahů aut je plný internet, ale jak vypadá ten skutečně nejhorší? To vám ukáže dnešní díl Dopravního panoptika, který zase jednou nepřichází s konkrétní tématikou, ale věnuje se motoristickým kuriozitám napříč nejrůznějšími „žánry“.

Kromě špatného odtahu se můžete těšit na seznámení se s nejhorším parkovacím místem všech dob. Řidič si příště dvakrát rozmyslí, kde své čtyřkolové přibližovadlo odstaví. A pokud máte ještě trochu času navíc, níže přikládáme dřívější epizodu věnovanou strastem se sníženými podvozky. Rozhodně stojí za zhlédnutí!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Doporučujeme

24. 6. 2022 08:00
Zdá sa...
...že Youtube je pre ACZ nevyčerpateľným zdrojom informácií. Pre ACZ je to nový diel, ale nie je tam ani jedna pasáž, ktorú by som už x-krát nevidel, pretože na nete sa tieto "kuriozity" piatej cenovej povaľujú až pekelne dlho. V redakcii asi majú čitateľov za debilov, ktorí inam ako na ACZ nechodia...
24. 6. 2022 05:15
Re: Autorovi komentáře
Podle počtu :no: má autor rozvětvené příbuzenstvo.
Avatar - Stejsn
23. 6. 2022 20:24
Autorovi komentáře
doporučuji se dovzdělat, ohledně toho fiata na začátku videa. A to nejlépe na vašem vlastním webu

https://www.auto.cz/…-trikolka-139502