Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Drama na Slovensku: Řidič se zařadil těsně před jiné auto, posádka to neunesla a zmlátila jej kamenem

Stanislav Kolman
Diskuze (83)
Jediný předjížděcí manévr vyvolal na Slovensku bitku tří lidí. Napadený řidič skončil s obličejem od krve za to, že se těsně zařadil před jiný vůz.

Video se připravuje ...

Zní to neuvěřitelně, skoro až úsměvně. Z přiložených záběrů je ale patrné, že šlo o hodně dramatickou situaci. Všemu předcházelo zařazení se řidiče (s palubní kamerou) těsně před jiné auto v místě zúžení. Z videa to sice není patrné, ale dá se předpokládat, že to tady mohlo být těsné.

Rozezlený řidič by jej probliknul, možná zatroubil, řeknete si. Ne na Slovensku. Tady to cestující ve druhém autě rozhněvalo tak, že z toho byla pořádná bitka. Korunu tomu všemu nasazuje fakt, že posádku, která konflikt vyvolala, tvořil otec (51) se synem (23).

„Starší z dvojice otevřel během jízdy dveře a směrem na řidiče udělal gesto připomínající podřezání,“ napsalo k přiloženým záběrům zastoupení slovenské policie. „Řidiče s kamerou měla posádka pronásledovat, nakonec zastavil. Na videu můžete vidět, jak jej otec se synem napadli. Na konci má zakrvácenou tvář, jelikož byl udeřený kamenem.“

Vyšetřovatelé již zpracovali podnět na návrh vzetí obou bitkařů do vazby. Při dokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody na čtyři až deset let. Taková sankce je sice nepravděpodobná, ale minimálně tučná pokuta s podmínkou by z toho být mohla.

Stanislav Kolman
Diskuze (83)
Avatar - wakantanka
31. 3. 2018 19:13
Re: sick
Akoze vytiahne plynovku a ten druhy Glocka? Dostane gulu do cela a ten druhy z toho dokopy nic mat nebude lebo sebaobrana. Tak to domyslel chalan.
Avatar - JDM
31. 3. 2018 18:53
Re: SK
Nevim dva na jednoho je nefer , kdyz se chcou poprat OK ale jit dva na jednoho?ti dva jsou slecinky ...
Avatar - salamoon
31. 3. 2018 01:50
tak...
....to zaradenie sa bola skoro uz za hranou unosnosti, ale ze by za to mal dostat kamenom do hlavy....? sme jednoducho bananova republika. :'-(
31. 3. 2018 00:51
Re: To je teda zmlácení :)
Už se to s tím Německem a Rakouskem tolikrát rozebíralo... I tam jsou kamery za sklem pro soukromé použití legální....
30. 3. 2018 20:21
Re: SK
.. myslíš jako v Plzni? :-)