Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dronekhana: Ford Focus RS, Mustang a dva drony (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Ford proti sobě postavil dva z nejlepších pilotů dronů na světě, dal jim k dispozici překážkovou dráhu postavenou ze svých současných vozů a taky jednoho robota. Výsledkem je video pojmenované Dronekhana.

Ford u příležitosti největšího evropského veletrhu interaktivních her Gamescom, pořádaného od 17. do 21. srpna letošního roku v Kolíně nad Rýnem, natočil ve své evropské centrále, která sídlí ve stejném městě video, které dostalo jméno Dronekhana.

Pro jedny z nejlepších pilotů dronů na světě, jimiž jsou šestnáctiletý Lee Banister a dvaadvacetiletý Brett Collins zde byla postavena překážková dráha z vozů značky Ford.

Dvojice pilotů využila k řízení speciální brýle, poskytující pohled přímo z přídě dronu. Během honičky pak s malými létajícími stroji předvedli své umění mezi driftujícím Focusem RS, Mustangem uprostřed burnoutu a mimo to proletěli B-Maxem či Transitem.

K natočení videa, jehož jméno je poctou sérii Gymkhana, bylo využito celkem 36 GoPro kamer.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
17. 8. 2016 14:15
Achjo zas
Jedny z nejlepších pilotů dronů na světě, jimiž jsou šestnáctiletý Lee Banister a dvaadvacetiletý Brett Collins? To jste si vycucali odkud? V 3D cupu, drone nationals atd atd vubec nefiguruji. Mozna tak v ostrovni lize omg. Zas sprostej preklad co, pisalci pojebany... :no: