Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Druhá série The Grand Tour konečně odhalila datum premiéry. Tak kdy se dočkáme?

David Bureš
Diskuze (3)
Po měsících různých náznaků a dohadů Clarkson a spol. konečně odhalili, kdy se dočkáme druhé série jejich automobilové show vysílané díky Amazonu.

O přípravách druhé série automobilové show The Grand Tour moderované slavným triem Clarkson/Hammond/May jsme vás informovali mnohokrát. Psali jsme o vážné Hammondově nehodě ve Švýcarsku, natáčení v Chorvatsku i dalších postřezích ze zákulisí. I přes zveřejněný trailer lákající na nové díly jsme však dlouho nevěděli, kdy se nový The Grand Tour objeví na obrazovkách. Toto tajemství však nyní konečně padlo.

Dámy a pánové, první díl druhé sezony The Grand Touru bude zveřejněn v pátek 8. prosince. Dostupný bude stejně jako dosavadní epizody prostřednictvím služby Amazon Prime. Přesný čas zveřejnění zatím zveřejněn nebyl, můžeme však předpokládat zachování stávající logiky, kdy byly epizody zveřejňovány o půlnoci „Greenwichského času,“ tedy toho britského. V takovém případě bychom se nového The Grand Touru u nás dočkali v jednu ráno.

Spolu s napjatě očekávaným zahájením vysílání autoři zveřejnili i další trailer lákající na druhou sérii populárního pořadu. Ten prezentuje dosud neviděné záběry s podkresem skladby Live and let die (Žít a nechat zemřít) od Paula McCartneyho. Trailer prezentuje jak očekávaný souboj tria Lamborghini Aventador S, Honda NSX a Rimac Concept One, tak závod starých Jaguarů nebo třeba test Bugatti Chiron. Dočkáme se též souboje offroadu, kombíku a motocyklu při jízdě Afrikou.

Amazon navíc potvrdil, že kvůli natáčecí zamířili moderátoři mimo jiné do Chorvatska, Mosambiku, Dubaje nebo New Yorku. A to všechno bude zabaleno do pověstného humoru, jak jsme od tohoto britského tria zvyklí.

Tak co, těšíte se? My ano!

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - wakantanka
2. 11. 2017 09:28
Re: Super trailer,
to ja tiež :-) :yes:
Avatar - Dinar
2. 11. 2017 08:28
Super trailer,
jsem natěšenej. :-) :yes:
Avatar - wakantanka
1. 11. 2017 16:48
Investigativna
zurnalistika v praxi. Pritom este niekedy v septembri uviedli datum premiery novej serie na svojej FB stranke. :-) Ale ako inak vzdy prvi na webe. :-)