Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Exteriér nového Porsche Cayenne prozrazen, zřejmě unikl přes infotainment

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Nedlouho po zveřejnění snímků interiéru se na veřejnost dostávají také snímky exteriéru.

Automobilka Porsche se nedávno pochlubila oficiálními snímky modernizované kabiny Porsche Cayenne pro modelový rok 2024, která zaujala především novými obrazovkami – včetně jedné před spolujezdcem. Nyní se však na veřejnost dostávají i snímky exteriéru, který do světa unikl pravděpodobně právě přes infotainment.

Video se připravuje ...

Na instagramových profilech Cochespias1 a Wilcoblok se totiž objevily snímky exteriéru nového Porsche Cayenne, které byly evidentně vyfoceny z obrazovek. A pravděpodobně šlo právě o obrazovky infotainmentu nového Cayenne. Nová grafika, která je poměrně detailní, přitom odhaluje celkem dobře patrné změny.

Pozornost přitahuje například pozměněná příď s novými světlomety, které mají hranatější tvary a čtyři horizontální linky LED denního svícení. Změnou zřejmě prošla také kapota a nárazník, který dostal výraznější mřížku chladiče a výraznější nasávací otvory po stranách. Napříč maskou a otvory se přitom táhnou dvě výrazné horizontální linky.

Video se připravuje ...

Vzadu zaujme především přepracované osvětlení vozu, které by mělo být kompletně integrované do jednoho LED pruhu, táhnoucího se napříč celou zádí. Inspirací přitom automobilce mohl být třeba čistě elektrický Taycan, který má podobný styl zadních světel.

Na bližší informace si budeme muset počkat, naštěstí však ne moc dlouho. Oficiální premiéra by totiž měla proběhnout již 18. dubna během čínského autosalonu Shanghai Auto Show.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme