Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Facelift BMW X7 prozrazen únikem. Na takto rozdělená světla si zvykejme

Stanislav Kolman
Diskuze (24)

Internetem koluje uniklý snímek omlazeného vlajkového SUV BMW X7. Hlavní změnu na přídi poznáte okamžitě.

Že je příjezd modernizovaného BMW X7 otázkou několika příštích týdnů není žádným tajemstvím. O premiéře nového vydání velkého SUV se intenzivně debatuje již od konce minulého roku, vždyť fotografie maskovaných prototypů se internetem šíří už pěknou řádku měsíců.

Ani kamufláž předprodukčních kusů nedokázala řádně zakrýt hlavní změnu v rámci faceliftu, kterou teď potvrzuje uniklý snímek z oficiální prezentace. Tou je přepracované uspořádání hlavních světlometů s úzkou horní linkou a větší spodní částí, která rovnou navazuje na otvory v nárazníku. Velikost ledvin podle všeho zůstala zachována. Na nastolený designový jazyk bychom si měli zvykat, neboť podobnou tvář očekáváme také na nové generaci BMW řady 7.

Video se připravuje ...

Z materiálů značky se zatím vytrousil jediný snímek, který na svém instagramovém účtu publikoval uživatel @wilcoblok. Nevidíme tedy inovace zadních partií, kde ale očekáváme decentnější úpravy grafiky světlometů a dalších detailů. Ani z boku si nevšímáme výraznější obměny, tady bychom se asi měli soustředit především na nový design velkých litých kol.

BMW zatím neprozradilo, kdy přesně k oficiálnímu odhalení omlazené X7 dojde. Předpokládáme ale, že se tak stane co nevidět, dost možná ještě v březnu. Příští měsíc je totiž naplánován slavnostní debut elektrického BMW i7, a je pravděpodobné, že horké novince mnichovští nebudou chtít ukrajovat pozornost jiným modelem. Ale nechme se překvapit…

Stanislav Kolman
Diskuze (24)

Doporučujeme

Avatar - MS-sport
25. 3. 2022 17:38
Re: Mně osobně tyhle auta
jj VW Tiguan za 1,3mil to je masakr :D :D :yes:

Prémie to je, ale jak říkám já tohle auto z principu nechápu......je to jenom móda, logiku to nemá.
Avatar - twistedTSD
25. 3. 2022 13:58
bimmer
Je to ještě horší než předtím, neoriginální a nudné. Práce designového oddělení BMW je v posledních letech zoufalost, s výjimkou řady 3.
25. 3. 2022 13:24
Re: Mně osobně tyhle auta
Předražené... Je to prémie! Ta z principu musí být drahá, je to jejím definičním znakem.

Ale lze jít libovolně níže. Komu je líto, že mu děti ničí interiér VW Tiguan za 1,3 mega může mít třeba Hyundai Tucson za 700 tis.
Avatar - Roland Von Wagen
25. 3. 2022 13:11
Re: Design
Souhlasím. Extravagance mi k prémii nepasuje. Spíš konzervativnost po vzoru Range nebo elegance Mercedesu nebo sportovní elegance Porsche. To co v prémii předvádí třeba Lexus nebo teď BMW, nemusím.
25. 3. 2022 08:34
Re: Design
suhlas skoro so vsetkym, okrem GLC, pre mna je top X3 :)
skor to asi myslel porovnavanim predstavovanych modelov Audi vs BMW, hlavne novych linii BEV, kde s nim zial suhlasim. X7 po fl zatial podla fotiek vyzera hrozne ( v reale to mozno bude lepsie ), ale ak nie, tak aj nova 7er bude v porovnani s nezaujimavou A8 hroza