Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fandové zbystřují: Koncept Hondy NSX míří do Detroitu!

Aleš Jungmann
Diskuze (8)
Honda představí na autosalonu v Detroitu čtyři nové modely, pozornost většiny světa však bude upřena jen k jedinému.

Začne se na detroitském North American International Auto Show psát nová kapitola, nadepsaná třípísmennou zkratkou NSX? Ano!

Honda světu představí nový sportovní sedan, redesignovaný crossover RDX či koncept nového Accordu Coupe. Zajímavé modely, jenže mají smůlu: média bude na stánku japonské automobilky zajímat hlavně koncept nové generace supersportovního NSX. To bylo vyráběno v letech 1990 až 2005 a za tu dobu si vydobylo pozici automobilové nestárnoucí ikony.

Vystavený NSX Concept by měl ukázat, jakou cestou se vydají příští generace supersportovních vozů od Acury. To sice nezní extrémně zajímavě, ale když si to spojíme se zprávami z průběhu letošního roku, totiž že Honda pracuje na supersportovním hybridním voze s motorem uprostřed a také že při natáčení zatím nevydaného snímku The Avengers se herec Robert Downey Jr. v roli Iron Mana dopravoval exotickou sportovní Acurou (dříve jezdil v Audi R8), začíná to zapadat. Takto nákladná a promyšlená kampaň by určitě nevznikala kvůli obyčejnému designovému konceptu. Druhá generace NSX přichází.

Aleš Jungmann
Diskuze (8)
13. 12. 2011 20:09
Re: Moc tomu nevěřim
Jasně, důchodce má i při osmdesáce smrt v očích. >:D
Avatar - Choochoo
13. 12. 2011 19:44
Re: Moc tomu nevěřim
Uz na startu je videt ze to CRZ nevypada vubec sportovne >:D
CRZ by melo mit vykon cca 135 koni, motor by mel byt seriovy, laden snad vyfuk, podvozek, ktery uz ma CRZ uz tak slusnej vs 200 koni Type-R. Ale jinak to podle papiru asi nejede
[odkaz]

Design vypada na evropu az moc sportovne, neni zde konkurence ;-)
Avatar - King
13. 12. 2011 17:19
Re: Moc tomu nevěřim
Tragický design? Tak to teda nevím... ale o tom se dost špatně diskutuje. :-|
Avatar - Bristol
13. 12. 2011 15:30
Re: Moc tomu nevěřim
CR-Z má nedostatků víc...na sportovní auto má malý výkon a tragický design...mám rád hondu...ale CR-Z je vrchol nevkusu...stejně jako novej civic... :no: :-|
Avatar - King
13. 12. 2011 12:08
Re: Moc tomu nevěřim
Reaguju na "má do sportovního auta hodně daleko". Pod tím se dá představit spousta věcí a tento názor tím pádem pramení z absence vlastní zkušenosti s autem, což je smutné, nebo z názoru, že výkon je vše, což je také smutné.

Pokud se ptáš na můj názor, na rovinkách jsem kupodivu neusínal. Holt si musíš vybrat klikatější okresku. >:D