Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari FF Cross Edition: Stáli byste o něj?

Jan Mička
Diskuze (21)
Trend oplastování takřka jakéhokoliv vozu bez ohledu na to, zda vůbec může do terénu, je velmi rozšířen. Co ale takové Ferrari FF ve stylu Octavie Scout?

Za docela zdařilým návrhem stojí designér X-Tomi, který jediné čtyřkolce v portfoliu automobilky se vzpínajícím se koněm ve znaku přidal ochranné plasty nárazníků, lemy blatníků, kola z modelu California a střešní ližiny. Světlá výška vozu upravena nebyla, to však není zcela podstatné.

Což o to, předpoklad pro vytvoření offroad verze Ferrari by tady byl. Ostatní výrobci supersportů totiž podobně střižený model vyvíjí. Italská automobilka se však od tohoto tématu oficiálně distancovala s odkazem na Maserati Levante, které se má začít prodávat v roce 2015. To však určitě nedostane sofistikovaný pohon všech kol a dvě převodovky, vyvinuté speciálně pro Ferrari FF.

Ferrari FF je bráno za jeden z nejkontroverznějších modelů automobilky. Jeho dvanáctiválcový motor o výkonu 485 kW (660 koní) pochází ze závodního speciálů FXX, karoserii nejlépe odpovídá označení shooting brake. Uvnitř najdeme luxusní čtyřmístný interiér, prostor v podélném směru hravě překonává i Mercedes-Benz CL.

Jan Mička
Diskuze (21)
21. 10. 2013 16:29
Re: Tohle je moje volba
a za to co zbyde si kup trochu rozumu.
21. 10. 2013 16:29
Re: NE NE A JEŠTĚ NĚKOLIKRÁT NE
fabrika se položí.
21. 10. 2013 08:40
Re: Ovšem...
Zpočátku sem bral v potaz, že tohle chování na diskuzi může být pro tebe sranda, pokud ti je 15let a si hloupý. Teď už je to fakt trapné. Nechápu, proč páni redaktoři nedají BAN, evidentně jim dělá radost, když tady takový trotl rozvíří diskuzi o ničem.

A jen taková prosba na ostatní.. Nevíte jak se tu ruší účet uživatele?
Avatar - beibej
20. 10. 2013 21:09
ano ale...
muselo by to být v naftě, maximálka by musela stoupnout min o 50 km/h, a muselo by to dostat dozadu 3 místo dvou sedaček. Za naprosto samozřejmé bych očekával kouli a redukční převodovku a dopředu naviják. >:D
Avatar - šmoula nešika
20. 10. 2013 20:32
Re: Ovšem...
>:D