Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Grande Punto Radicale: Ve svitu půlměsíce

Ladislav Čermák
Diskuze (59)
Na právě probíhajícím istanbulském autosalonu se Fiat pochlubil Grande Puntem v extrémním optickém tuningu

Desátý ročník mezinárodního istanbulského autosalonu se stal pro Fiat příležitostí prezentovat celou výrobní řadu. Na tamějším prudce rostoucím trhu totiž Fiat patří mezi nejvýznamější hráče a Grande Punto je tam dlouhodobě nejprodávanějším subkompaktem, to už by samo bylo dostatečným důvodem, ovšem červená okřídlená bestie připomíná ještě další významnou událost - právě na turecké rallye si odbyl svůj historický debut v mistrovství světa Fiat Grande Punto Rally v nové kategorii Super2000. Tak se na stánku mezi ještě vlažnými pařížskými novinkami a také novým Grande Puntem Rally skvěl ještě odvážný show car, pojmenovaný Fiat Grande Punto Radicale. Nekompromisní spoilery vpředu i vzadu, pořádně rozšířené blatníky, velká kola, čtyři chromované koncovky výfuku s přiznaným tlumičem a v neposlední řadě extrémní střešní spoiler, proměnily druhdy přátelské auto ve velice vyzývavý objekt. Něčeho podobného se asi v sériové výrobě nedočkáme, ale kdoví, jak bude vypadat Grande Punto Sporting Abarth...

Zdroj a fotografie: Italiaspeed

Ladislav Čermák
Diskuze (59)
Avatar - MeSiL
11. 11. 2006 12:38
Re: OT: Nuda v poušti
>:D ale klucí jedni opálení šikovní! :yes:
Avatar - MeSiL
11. 11. 2006 12:31
Re: Zoufalec na kolech
Tak pánové! K FSImu-když se podíváš na auto udělaný v (nebo spíš před) garáží či barákem některého tuzingáře, tak vidíš jednu nálepku na druhý a to samí s platem...a to slícování dílu :no:... k FEEFOvi-tak Grande Punto S2000 už existuje viz. [odkaz] a vypadá jinak jen kvůli omezení serie S2000... myslíš, že by WRC měli "jen" 3OO koní a vypadaly jak vypadaj? To sami F1...všechno je omezeno pravidly, ale tohle je Free! Kámo FREE... tohle je funkční a to slícování je "perfekt" ;-)
Avatar - MeSiL
11. 11. 2006 12:21
Re: Tuzing v ziadnom pripade...
Tuning přesně do ulic? >:D :yes: >:D ...fakt dobrý, ale představ si, že stojíš jako chodec na přechodu a přelídneš tuhle pekelnou bestii a jen tě lízne o ruky tím velkým zadním přídlem... myslíš, že by ti ta ruka zůstala??? Jsem VELKÝ fanda tuning(i když upřednosňuji power před designem), ale tohle na ulice nepatří! Jinak asi takhle >:-[] ! Fascinuje mě to rozšíření...chtěl bych vidět ten předělaný podvozek a ne jako na rozšířeným Golfu s 3cm podložkami... :-!
Avatar - Dinar
10. 11. 2006 15:05
Re: OT: novinky ALFA ROMEO!!!!
159 je o.k., sedan, mě se nelíbí kombi, naživo jsem byl překvapen, jak obyčejně na mě zapůsobilo, zadku chybí jakákoliv rafinovanost, seden má naopak zadek super. Na breře prvky 159 absolutně nefungují, brera vypadá dobře jen ze zadního pohledu, pro mě je celkově je to velký designový propadák (hlavně ty nevyvážené proporce), byť pro většinu lidí krásné auto.
10. 11. 2006 14:19
OT: Nuda v poušti
[odkaz]