Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FlixBus a další kroky jeho expanze na českém trhu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost FlixBus zdvojnásobuje od první poloviny letošního dubna počet svých mezinárodních linek z Prahy a Brna. Dále nabídne i nové linky na vnitrostátních trasách.

Společnost FlixBus od 6. dubna letošního roku rozšířila v České republice svou nabídku mezinárodních linek. Cestující si mohou vybrat z denních a nočních linek FlixBusu, které směřují do nejžádanějších destinací v Chorvatsku, Polsku, Slovinsku, Německu, Nizozemsku nebo Belgii, a to až pět krát během dne a noci.

Dále nové linky spojují mezinárodní letiště po celé Evropě jako například amsterdamský Schiphol (AMS) nebo letiště ve Stuttgartu (STR).

Cestující si navíc mohou svou cestu autobusy v barvách společnosti FlixBus naplánovat i prostřednictvím Googlu. Zelená síť se svými 120.000 denními spoji ve 21 zemích byla nedávno zařazena do služby Mapy Google.

Zástupci společnosti FlixBus očekávají zvýšenou poptávku po nových linkách destinací jako je Záhřeb nebo Maribor, která jsou skvělými místy pro dovolené. Evropské letní destinace v Chorvatsku a Slovinsku budou proto propojeny autobusovými linkami ve dne i v noci.

Společnost zároveň rozšiřuje své služby mimo metropolitní centra a zahajuje spojení s Ostravou a Olomoucí. První zelené autobusy spojí tato dvě města s destinacemi v Polsku, Německu, Belgii a Nizozemsku.

Jízdenky pro nové linky je možné zakoupit na adrese www.FlixBus.cz nebo přes aplikaci FlixBus App a ve více než 24 000 spolupracujících partnerských organizacích v Evropě nebo v prodejním místě na autobusovém nádraží v Praze na Florenci (ÚAN Florenc).

Zdroj: FlixBus, Youtube

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)