Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Visos

Ladislav Čermák
Diskuze (18)
Pod modrým oválem se představila atraktivní studie Visos, třídveřové kupé, jehož proporce naznačují, že kromě sportovních kvalit klade důraz i na praktickou využitelnost, proto poskytuje plnohodnotné pohodlí čtyřem dospělým.

Pod modrým oválem se představila atraktivní studie Visos, třídveřové kupé, jehož proporce naznačují, že kromě sportovních kvalit klade důraz i na praktickou využitelnost, proto poskytuje plnohodnotné pohodlí čtyřem dospělým. Jedná se o dva vozy v jednom – pouhým stiskem tlačítka se změní osvětlení přístrojů do agresivnějšího odstínu, volant se překlopí do sportovnější polohy a posádka se „utopí“ ve sportovně tvarovaných sedadlech. Řidič není při jízdě zbytečně rozptylován díky systému „Active Surfacing“, který mu zprostředkuje jen opravdu důležité informace na velkých LCD displejích. Nechybí GPS navigace s DVD mechanikou.

Jako marseillský taxikář se budete cítit i při pohledu zvenčí, protože po aktivaci sportovního módu se vysunou přední i zadní spoilery, stejně jako difuzér v zadním nárazníku. To se stane automaticky i při dosažení 90km/h. Přední reflektory jsou z obligátních LED diod v kombinaci s dalšími technologiemi.

Všechna 20“ kola jsou poháněna šestiválcem biturbo o výkonu 350 koní a 400 Nm, udělující vozu na požádání dostatečnou dynamiku. Řazení obstarává šestistupňová převodovka ASM.

Podrobnou reportáž z franfurtského autosalonu uveřejníme po skončení autosalonu v příloze, kde již nyní naleznete přehled očekávaných novinek a praktické informace týkající se návštěvy autosalonu

Plakáty v rozlišeních 800x600, 1024x768 a 1280x1024 naleznete zde

Ladislav Čermák
Diskuze (18)