Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Furt bokem! Češi se Škodou 130 LR ohromili v San Marinu. Podívejte se na úžasné video

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Mezi 13. a 16. říjnem se v San Marinu jel 20. ročník motoristického klání pro klasické vozy Rallylegend. Zúčastnil se ho také český Multi-s Racing Team.

Ten do San Marina dokonce dorazil se dvěma auty, legendárními Škodami 130 LR. Jednu posádku tvořili Josef Urban a Jaroslav Urban, tedy syn a otec, druhou Tomáš Uher a Kristýna Urbanová mladší, dcera Jaroslava Urbana.

Video se připravuje ...

Zatímco Uher s Urbanovou bohužel museli ze závodu odstoupit, v případě otce a syna se slavilo. Řidič Josef a spolujezdec Jaroslav totiž se škodovkou nakonec ovládli třídu C1.

Nejde však jen o vítězství. Josef Urban je vyznavačem poněkud rozevláté jízdy, kterou pravidelně baví fanoušky. A v San Marinu, kam mimochodem dorazila řada fanoušků z České republiky, tomu nebylo jinak.

Urban si se svou škodovkou pohrával a snad v každé zatáčce ji vedl bokem. Smyky ovšem úmyslně vyvolával také na rovinkách, jen proto, aby pobavil publikum.

Že se mu to dařilo, ukazuje video, které Multi-s Racing Team čerstvě zveřejnil na YouTube. Skvěle zpracovaná reportáž nabízí nejen úchvatné záběry divoce jedoucí Škody 130 LR, ale také pohled na fantastickou atmosféru panující během rychlostních zkoušek, na fanoušky nebo malebné prostředí, v němž se klání Rallylegend jelo.

Zajímavá je i možnost nakouknout do zákulisí nejen týmu, ale také celé akce. Tak se bavte!

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Doporučujeme

9. 11. 2022 10:20
Re: Jak to vodili ve Zlíně
Přesně.. Borci
Nejlepší bylo, jak v posledním kole roztrhal rozpis a házel ho do ulic :D
Avatar - KANKUNEN
8. 11. 2022 23:06
Jak to vodili ve Zlíně
na autobusáku, to byla paráda.