Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley-Davidson Open House 2018 nabízí možnost vyzkoušet čerstvé novinky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Harley-Davidson otevírá po roce brány svých dealerství a zve své příznivce na akci Open House 2018. Zde budou mít šanci zdarma vyzkoušet motocykly značky, včetně čerstvé novinky v podobě modelu FXDR 114.

Harley-Davidson Open House se letos koná v pátek 21. a v sobotu 22. září ve všech autorizovaných dealerství značky v Praze, Plzni, Hradci Králové, Brně a Ostravě. Harley-Davidson bude se svoji aktuální modelovou řadou, oblečením MotorClothes a především jízdami zdarma plně k dispozici po oba dva dny.

Již tradiční akce konce moto sezóny Harley-Davidson Open House letos láká hlavně na novinku představenou jen před několika týdny, FXDR 114, kterou budou mít jezdci možnost premiérově vyzkoušet.

Harley-Davidson Open House vedle zcela nového člena rodiny Softail v podobě modelu FXDR 114 samozřejmě nabídne i ostatní novinky pro modelový rok 2019, z nichž lze vyzdvihnout především zástupce řady Touring s multimediálním systémem Boom! Box GTS.

Pro absolvování zkušebních jízd v rámci Harley-Davidson Open House 2018 stačí mít u sebe občanský průkaz a řidičský průkaz skupiny A spolu s příslušnou částku na kauci.

Harley-Davidson Open House 2018 má vedle možnosti svezení nabídnout i skvělou podívanou pro všechny příznivce slavné motocyklové značky, jimž umožní zavítat do prostředí jednotlivých dealerství Harley-Davidson, prohlédnout si ikonické stroje nebo si vybrat něco z kolekce oblečení, která je stejně tak využitelná na motocykl, jako mimo něj.

„Jsme rádi, že se nám model FXDR 114 podařilo přivézt do ČR v tak krátké době po světové premiéře. Zákazníci budou mít možnost si tento stroj vyzkoušet a poznat jeho sportovní duch. Zároveň jim jsou po oba dva dny Open House k dispozici odborníci, kteří poradí s výběrem motocyklu, možností úprav, technickými dotazy, ale například i s výběrem vhodné výbavy z našich kolekcí oblečení MotorClothes,“ říká Michal Fric, Marketing Manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Bližší informace o akci Open House 2018 je možné získat u jednotlivých dealerů nebo na www.harley-davidson.cz.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)