Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai láká na koncept SUV do zásuvky. Prý bude průlomové

Stanislav Kolman
Diskuze (5)

Velkou věc chce korejská automobilka ukázat na blížícím se autosalonu v Los Angeles. Vize plug-in hybridního SUV je prý mimořádně důležitá.

Automobilka Hyundai poutá na koncept svého nového plug-in hybridního SUV prostřednictvím prvních fotek a videa. Jednu ze svých mnoha vizí ukáže na blížícím se autosalonu v Los Angeles, a jak se zdá, od tohoto konceptu má velké očekávání. Doslova říká, že to bude průkopník.

Jedná se již o sedmý koncept Hyundai Design Center, který patří do rodiny designového jazyka Sensuous Sportiness. Obrázek sice neprozrazuje mnoho, přesto si nějakých detailů všimnout můžeme. Vize kombinuje vyšší stavbu SUV s elegantně se svažující střechou po vzoru kupé, což je kategorie aut, která příliš nedává smysl, přesto je zákazníci mají v oblibě.

Video se připravuje ...

Novinka se částečně inspiruje konceptem Le Fil Rouge, máme se těšit na unikátní světelný podpis a výraznou masku chladiče, která bude vybavena vzduchovými klapkami. Očekává se, že některé prvky z tohoto konceptu se později objeví v sériové produkci.

Korejská automobilka prozradila, že vůz pohání plug-in hybridní ústrojí, konkrétnější ale zatím nebyla, musíme si počkat až na premiéru v Los Angeles. Značka Hyundai dnes nabízí plug-in hybridní verzi modelu Kona, žádné větší SUV s kabelem do zásuvky v nabídce není. Změnit se to má v příštím roce, kdy korejská společnost uvede plug-in hybridní Santa Fe.

Stanislav Kolman
Diskuze (5)

Doporučujeme

15. 11. 2019 05:28
Re: Prosím vysvětlit
V USA nie, tam ti napíšu dojazd na elektriku a spotrebu s vybitou batériou.
Avatar - KANKUNEN
14. 11. 2019 22:16
Re: Prosím vysvětlit
To protože se množíte v jedné rodině. Sousedka je tvoje sestra.
Avatar - bystron
14. 11. 2019 20:34
Re: Prosím vysvětlit
U nás doma máme takový moto: Kdo si koupí Hovnaje, na dosmrti ku.nd.a je. Děkuju
14. 11. 2019 18:52
Re: Prosím vysvětlit
Tomu moc nerozumím .... Plug-in hybrid je kombinace elektropohonu a pohonu spalovacím motorem. Kde se legalizuje podvodné jednání výrobců při kontrolách emisí naftových motorů ?
14. 11. 2019 18:19
Opět enviromentální podvod
Hybrid - to je legalizace dieselgate.