Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai nově koupíte i na Mall.cz. Zatím jsou na výběr tři modely

David Bureš
Diskuze (2)

Na Mall.cz je nyní možné vybírat z nabídky aktuálních limitovaných edicí modelů i30, Kona a Tucson.

V době koronavirové pandemie a času zavřených showroomů automobilky hledaly nové formy prodeje aut. Většina vsadila na online prodej na svých webových stránkách, Hyundai ale nyní zkouší i další formu internetového prodeje svých automobilů. Vozy korejské značky je totiž nově možné pořídit i přes internetový portál Mall.cz.

Na jednom z největších českých internetových obchodů je nyní možné pořídit tři modely korejské automobilky v různých limitovaných edicích. Konkrétně jde o SUV Tucson v edici Adventure, i30 All Inclusive ve všech karosářských verzích (tedy hatchback, fastback i kombi) a Kona v limitované edici Mystic.

Milým bonusem pro zákazníky, kteří si vůz nyní pořídí prostřednictvím Mall.cz, je navíc voucher v hodnotě 10.000 korun na nákup jakéhokoliv originálního příslušenství Hyundai.

Prodej funguje tak, že jsou na Mall.cz k dispozici vouchery na vozy Hyundai, jejichž hodnota bude stržena z výsledné ceny auta. Jakmile vám ho partner zašle, je možné vyrazit k jakémukoliv autorizovanému prodejci značky.

„Jako progresivní značka udávající trendy v technologiích rádi využíváme také zajímavé příležitosti v komunikaci. Naše vozy plní potřeby široké škály zákazníků a internetový obchod Mall.cz vnímáme jako tu pravou platformu pro jejich prezentaci,“ vysvětluje novou formu prodejů aut Jana Sekeráková, marketingová ředitelka společnosti Hyundai Motor Czech.

„Nové partnerství bereme jako výzvu, a hlavně průlomovou příležitost, jak našim zákazníkům nabídnout zboží z nového segmentu,“ komentuje pak zahájení nové spolupráce Jakub Kováč, ředitel programu Mall Partner. Mall.cz tímto krokem následuje konkurenční Alzu, prostřednictvím níž lze koupit vybrané elektromobily, mj. BMW i3 a Jaguar I-Pace.

Hyundai k myšlence spolupráce se společností Mall.cz inspiroval doposud velmi úspěšný online předprodej nového modelu Hyundai i10 na přelomu letošního roku, který musel být kvůli velké poptávce více než zdvojnásoben.

David Bureš
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - bystron
27. 4. 2020 23:12
Re: Hjondééé,
Nebo najít na smetišti. Děkuji, ale nemám zájem. :no:
Avatar - Uživatel_5340709
27. 4. 2020 18:27
Hjondééé,
mužeš koupit na Mall.cz, ............. a nebo vyhrát v tombole! :-)