Hyundai Tucson – nošovický parťák pro rodinu i do terénu

Prezentace klienta

Hyundai Tucson, který automobilka vyrábí v České republice, se stal od svého uvedení na trh v roce 2015 nejprodávanějším SUV značky v Evropě a jeho popularita stále roste. Není také divu! Špičková spolehlivost, robustní, ale přitom vkusný design, široká nabídka motorů, perfektní jízdní vlastnosti a bohatá výbava. To vše tento vůz nabídne a lze ho pořídit již od 469.990 Kč.

Hyundai Tucson je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné, bezpečné a komfortní rodinné auto. Svého majitele odmění výbornými jízdními vlastnostmi na silnicích i v městském provozu, a navíc si jako plnokrevné SUV s pohonem všech čtyř kol bez problémů dovede poradit také v terénu. Naladění podvozku umožňuje pohodlné cestování i s plným zavazadelníkem, který patří k největším v dané třídě. Přesné řízení pak umožňuje hbitost, takže celkový pocit z vozidla je velmi příjemný.

Široká paleta motorů včetně mil-hybridu

Vůz boduje velmi bohatou nabídkou motorů. Nejvýkonnější pohonnou jednotkou je dvoulitrový turbodiesel s výkonem 137 kW/186 k. Dodává se s pohonem všech kol a může být kombinován buď s šestistupňovou mechanickou, nebo s osmistupňovou samočinnou převodovkou. Dále je na výběr také nově vyvinutý vznětový motor o obsahu 1,6 litru, a to ve dvou výkonových verzích – základní verze poskytuje nejvyšší výkon 85 kW/115 k, zatímco výkonnější varianta nabízí 98 kW/133 k. Ze zážehových pohonných jednotek je k dispozici motor 1.6 GDI s šestistupňovou mechanickou převodovkou a pohonem předních kol poskytující nejvyšší výkon 97 kW/132 k. Ještě vyšší nároky pak uspokojí přeplňovaný čtyřválec 1.6 T-GDI, který se vyznačuje vynikajícími parametry a výkonem 130 kW/177 k. Navíc je možné si od června loňského roku objednat nový Tucson také jako mil-hybrid, první český vůz s částečně hybridním pohonem o napětí 48 V, a to v kombinaci s dvoulitrovým turbodieselem a nově také se vznětovým motorem 1.6 CRDi o výkonu 100 kW/136. Elektrifikovaná část systému zahrnuje lithium-iontové akumulátory a elektromotor, který při akceleraci podporuje spalovací motor výkonem až 12 kW, čímž snižuje spotřebu paliva. Systém automaticky přepíná mezi použitím hnací síly spalovacího motoru a rekuperací kinetické energie.

Hyundai Tucson N Line

Pro milovníky sportovní jízdy je od začátku dubna možnost objednat si nový Hyundai Tucson také ve sportovní verzi N Line. Nový stupeň výbavy obsahuje vnější a vnitřní designové prvky v pojetí N, které můžeme vidět u ostatních vysokovýkonných modelů značky Hyundai. Kromě toho je u dvou nejvýkonnějších verzí k dispozici také optimalizované nastavení podvozku a v interiéru pak výbava obsahující sportovní sedadla N v čalounění kůže a semiš, sportovní volant, hliníkové pedály a řadicí páka N obšitá kůží s červeným ozdobným prvkem. Nový Tucson je prvním SUV značky Hyundai se sportovním vzhledem a jízdními vlastnostmi N Line.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly