Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Universe Mobile Office je autobus, který v luxusu sveze až 12 cestujících

Dominik Kovář
Diskuze (1)

Nový luxusní autobus z Koreje maximalizuje efektivitu individuální a týmové práce na cestách.

Zcela nový model autobusu Universe Mobile Office vychází z již existujícího autobusu Universe. Model bude nabízen v několika variantách uspořádání vnitřního prostoru - 10místné, 13místné s prostorem pro spolupráci mezi cestujícími vpředu, 13místné s rozšířeným kancelářským prostorem a 13místné varianty s oddělenými sedadly.

Nový luxusní bus bude dostupný pouze pro korejský trh. Interiér vozu si bere inspiraci ze stylu kancelářských prostorů, design tak působí čistě a vše se zdá být po ruce. Klid a produktivitu na cestách zvyšují poloautomatické žaluzie a světlé laminátové podlahy. 

Každé individuální místo pro sezení má bezdrátové nabíječky, zábavné systémy, soukromé úložné prostory a displeje. Prostor pro skupinovou spolupráci vpředu je vybaven velkou obrazovkou k promítání prezentací nebo videokonferencí.

V zadní části se nachází konferenční místnost, která nabízí pozoruhodné vymoženosti. Její součástí je kožený gauč s rozkládacím konferenčním stolkem uprostřed a další velká obrazovka s reproduktory a úložnými prostory.

Prototyp tohoto luxusního autobusu se poprvé představil na Seoul Mobility Show v roce 2021. Hyundai si od tohoto modelu slibuje ovládnutí sektoru luxusních dopravních prostředků, které posouvají využití času na pracovních cestách na maximum.

Video se připravuje ...

Automobilka zatím nepodala zprávy o cenách jednotlivých variant a plánovaném uvedení do prodeje. Minimálně pro začátek ale bude působit pouze na domácím trhu.

To samé platí o technických údajích, ale očekává se, že Universe Mobile Office bude disponovat stejnými motory, které se používají v základním modelu Universe. Ten má k dispozici dva naftové motory se šesti válci o objemu 9,9 a 12,7 litru s výkonem 380 koní.

Dominik Kovář
Diskuze (1)

Doporučujeme

25. 12. 2022 08:42
Až 12 cestujúcich?
Sakra to je rekord. Určite je prioritou takéhoto autobusu odviezť v luxuse čo najviac ľudí... :-[]
Autor titulku sa v invencii skutočne prekonal.